reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Matko ale to leci! [emoji4]
Nooo sama nie wiem kiedy to przeleciało.. jutro zaczynamy 18tydzien!:) teraz to juz z górki mi się wydaje, wyczekiwane do świąt, lata i już będzie czerwiec.
Zabookowalismy nad morzem tydzień 9-15.04 i to będzie 30/31 tydz...
Można anulować do ost marca więc spoko, myślę nad tym kurde to jednak ok 650km.. No zobaczymy :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Nooo sama nie wiem kiedy to przeleciało.. jutro zaczynamy 18tydzien!:) teraz to juz z górki mi się wydaje, wyczekiwane do świąt, lata i już będzie czerwiec.
Zabookowalismy nad morzem tydzień 9-15.04 i to będzie 30/31 tydz...
Można anulować do ost marca więc spoko, myślę nad tym kurde to jednak ok 650km.. No zobaczymy :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Fajnie tak z brzucholem nad morzem :) No ale 650km w zaawansowanej ciąży to nie przelewki, ciężko Ci będzie ale zobaczysz jak się będziesz czuła :)

Fajnie tak z brzucholem nad morzem :) No ale 650km w zaawansowanej ciąży to nie przelewki, ciężko Ci będzie ale zobaczysz jak się będziesz czuła :)
No marzy mi się przed porodem morze, szybciej w lutym niebardzo bo się uczymy i są sesje.. potem święta. No cóż, zobaczymy :) najwyżej odpuscimy

9ewnqqmzi7le71mi.png

A gdzie jedziecie, jeśli pojedziecie? ;)
Jeździłam przez kilka lat jako opiekun kolonijny i byłam 3 razy w Darłówku-zakochalam się w tej miejscowości [emoji173] znalazłam super apartamencik blisko plazy z aneksem kuchennym więc nie będzie tak drogo z jedzeniem, bo wiadomo z kasa teraz będzie coraz gorzej :D a na mieście jeść dziennie nad morzem to masakra. Bardzo za ten wyjazd trzymam kciuki [emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Jeździłam przez kilka lat jako opiekun kolonijny i byłam 3 razy w Darłówku-zakochalam się w tej miejscowości [emoji173] znalazłam super apartamencik blisko plazy z aneksem kuchennym więc nie będzie tak drogo z jedzeniem, bo wiadomo z kasa teraz będzie coraz gorzej :D a na mieście jeść dziennie nad morzem to masakra. Bardzo za ten wyjazd trzymam kciuki [emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

No to oby się udało :)

A macie pojęcie ile trzeba być wstrzemięźliwym do badania nasienia? Bo właśnie SOBIE ustalam kiedy mąż ma isc na to badanie :) żebym znowu nie musiała cyklu poświęcać bo tego już by było za wiele :)
U nas bylo 7 dni postu

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, pytam :) na różnych stronach jest różne info, zadzwonię później do lekarza i się dowiem :) wszystko ja kuzwa! Z facetami [emoji849][emoji6][emoji6]
Tak jak pisalam- 7 dni bez stosunku i dodatkowo po oddaniu probki do kubeczka musial ja dostarczyc w ciagu bodajze godziny do laboratorium.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak miałam w tym cyklu. Testy owu pozytywne 11 i 12dc. Tego dnia były [emoji177][emoji177][emoji177], plus kłucia w jajniku i na 100% pękł pęcherzyk w nocy z 11 DC na 12dc bo aż a pół mnie zgięło. No i to że się udało [emoji14]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@KatiNails to Ty pisałaś , ze czułaś zagnieżdżanie ? Ile dni po owulce ?

Uwaga czas start ! Nakręcanie włączone [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry