reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Matko ale to leci! [emoji4]
Nooo sama nie wiem kiedy to przeleciało.. jutro zaczynamy 18tydzien!:) teraz to juz z górki mi się wydaje, wyczekiwane do świąt, lata i już będzie czerwiec.
Zabookowalismy nad morzem tydzień 9-15.04 i to będzie 30/31 tydz...
Można anulować do ost marca więc spoko, myślę nad tym kurde to jednak ok 650km.. No zobaczymy :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Nooo sama nie wiem kiedy to przeleciało.. jutro zaczynamy 18tydzien!:) teraz to juz z górki mi się wydaje, wyczekiwane do świąt, lata i już będzie czerwiec.
Zabookowalismy nad morzem tydzień 9-15.04 i to będzie 30/31 tydz...
Można anulować do ost marca więc spoko, myślę nad tym kurde to jednak ok 650km.. No zobaczymy :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

Fajnie tak z brzucholem nad morzem :) No ale 650km w zaawansowanej ciąży to nie przelewki, ciężko Ci będzie ale zobaczysz jak się będziesz czuła :)

Fajnie tak z brzucholem nad morzem :) No ale 650km w zaawansowanej ciąży to nie przelewki, ciężko Ci będzie ale zobaczysz jak się będziesz czuła :)
No marzy mi się przed porodem morze, szybciej w lutym niebardzo bo się uczymy i są sesje.. potem święta. No cóż, zobaczymy :) najwyżej odpuscimy

9ewnqqmzi7le71mi.png

A gdzie jedziecie, jeśli pojedziecie? ;)
Jeździłam przez kilka lat jako opiekun kolonijny i byłam 3 razy w Darłówku-zakochalam się w tej miejscowości [emoji173] znalazłam super apartamencik blisko plazy z aneksem kuchennym więc nie będzie tak drogo z jedzeniem, bo wiadomo z kasa teraz będzie coraz gorzej :D a na mieście jeść dziennie nad morzem to masakra. Bardzo za ten wyjazd trzymam kciuki [emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Jeździłam przez kilka lat jako opiekun kolonijny i byłam 3 razy w Darłówku-zakochalam się w tej miejscowości [emoji173] znalazłam super apartamencik blisko plazy z aneksem kuchennym więc nie będzie tak drogo z jedzeniem, bo wiadomo z kasa teraz będzie coraz gorzej :D a na mieście jeść dziennie nad morzem to masakra. Bardzo za ten wyjazd trzymam kciuki [emoji173]

9ewnqqmzi7le71mi.png

No to oby się udało :)

A macie pojęcie ile trzeba być wstrzemięźliwym do badania nasienia? Bo właśnie SOBIE ustalam kiedy mąż ma isc na to badanie :) żebym znowu nie musiała cyklu poświęcać bo tego już by było za wiele :)
U nas bylo 7 dni postu

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, pytam :) na różnych stronach jest różne info, zadzwonię później do lekarza i się dowiem :) wszystko ja kuzwa! Z facetami [emoji849][emoji6][emoji6]
Tak jak pisalam- 7 dni bez stosunku i dodatkowo po oddaniu probki do kubeczka musial ja dostarczyc w ciagu bodajze godziny do laboratorium.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak miałam w tym cyklu. Testy owu pozytywne 11 i 12dc. Tego dnia były [emoji177][emoji177][emoji177], plus kłucia w jajniku i na 100% pękł pęcherzyk w nocy z 11 DC na 12dc bo aż a pół mnie zgięło. No i to że się udało [emoji14]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@KatiNails to Ty pisałaś , ze czułaś zagnieżdżanie ? Ile dni po owulce ?

Uwaga czas start ! Nakręcanie włączone [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry