marta_usssek
Fanka BB :)
Teoretycznie powinno wystarczyć ale wiadomo to
Lili my tez pokochaliśmy ten żel [emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie powinno wystarczyć ale wiadomo to
No wlasnie...pocieszam sie, ze jak dzis sie nie uda to go zgwalce jutro rano bo mam wolne z okazji 40 stki[emoji23]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to już jutro zaczynam 8 [emoji23] dokładnie 7tc1d dziś 7tc0d.
Mam w 6tc1d
Z synem miałam przeczucie że będzie chłopak a teraz żadnego przeczucia nie mam [emoji23][emoji23]A to Ci maleńka piękna fasoleczka. Bedzie dziewuszka ! Zawsze mi sie udaje przewidzieć płeć dzidzi a jak spojrzę na Twoje zdjęcie to mi cos podpowiada , ze córcia
Czterdzieche i owulacje[emoji23][emoji23][emoji23] bede lezec w lozku , plakac, pic szampana i gwalcic chlopa w przerwach...[emoji483][emoji483][emoji483]Jutro masz czterdziechę?
Kurde koniecznie zerknij na moje [emoji16]A to Ci maleńka piękna fasoleczka. Bedzie dziewuszka ! Zawsze mi sie udaje przewidzieć płeć dzidzi a jak spojrzę na Twoje zdjęcie to mi cos podpowiada , ze córcia
Przepiekne malenstwo!!![emoji7][emoji7][emoji7] Boze jak ja marze o takim widoku...Z synem miałam przeczucie że będzie chłopak a teraz żadnego przeczucia nie mam [emoji23][emoji23]
Mała, piękna fasolka ale męczy mamę od samego początku [emoji23] cóż bierze przykład ze starszego brata [emoji23]
Kurde koniecznie zerknij na moje [emoji16]
Czterdzieche i owulacje[emoji23][emoji23][emoji23] bede lezec w lozku , plakac, pic szampana i gwalcic chlopa w przerwach...[emoji483][emoji483][emoji483]
Czterdzieche i owulacje[emoji23][emoji23][emoji23] bede lezec w lozku , plakac, pic szampana i gwalcic chlopa w przerwach...[emoji483][emoji483][emoji483]