reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie nie za bardzo można
Tam chyba powyżej 72h wstrzemięźliwości to Wam próbki nie przyjmą

9ewnqqmzi7le71mi.png
Wiem bo znajomi byli, kumpela opowiadała że była z mężem już próbkę oddac i pielęgniarka ja woła i mówi "Pani Kochana z anią pogadam bo mąż taki zainteresowany... w ankiecie napisał że Państwo ostatni raz wspilzyli 25 dni temu" a ona "bo tak mi mąż przekazał że conajmniej 2tyg wstrzemięźliwości i tyle daliśmy radę wytrzymać" s ona że nie.. mówili że 2 dni to max że po 72h a co dopiero pi 25dnisch one są tak "stare" że wynik może być niemiarodajny i plemniki na pewno będą słabe:p dowiedz się jeszcze ale chyba seks tak z 24-72h właśnie przed oddaniem 0robki o ile dobrze pamiętam
Kumpela chciała tego boroka zabić [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
No nie wiem, pytam :) na różnych stronach jest różne info, zadzwonię później do lekarza i się dowiem :) wszystko ja kuzwa! Z facetami [emoji849][emoji6][emoji6]
Lepiej sama się dowiedz bo jak Twój się dowie tak jak mąż koleżanki to zabawy w pokoju w laboratorium pójdą na marne [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

A macie pojęcie ile trzeba być wstrzemięźliwym do badania nasienia? Bo właśnie SOBIE ustalam kiedy mąż ma isc na to badanie :) żebym znowu nie musiała cyklu poświęcać bo tego już by było za wiele :)
2-5 dni, z tym że tak 3-4 dni jest idealnie :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, pytam :) na różnych stronach jest różne info, zadzwonię później do lekarza i się dowiem :) wszystko ja kuzwa! Z facetami [emoji849][emoji6][emoji6]

Mój jak robił to 4 dni miało byc bez przytulanek . Zero wysiłku fizycznego Dzien przed i zero alko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co! Mój stary sam zadzwonił i umówił się na wizytę! [emoji33] niestety pierwszy wolny termin dopiero w następny czwartek o 15:30 i pewnie nie od razu mu zrobią spermiogram tylko dopiero mu lekarz wytłumaczy co i jak. Ale i tak jestem normalnie w szoku, ze się tak spiął ten mój chłop! A myślałam, ze znam go na wylot [emoji6]

Wiecie co! Mój stary sam zadzwonił i umówił się na wizytę! [emoji33] niestety pierwszy wolny termin dopiero w następny czwartek o 15:30 i pewnie nie od razu mu zrobią spermiogram tylko dopiero mu lekarz wytłumaczy co i jak. Ale i tak jestem normalnie w szoku, ze się tak spiął ten mój chłop! A myślałam, ze znam go na wylot [emoji6]
To super ! :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
A najlepsze, że lekarz do którego się umówił ma na imię Adolf!! [emoji23][emoji23] się zalewamy właśnie [emoji2]

Do góry