reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie nie za bardzo można
Tam chyba powyżej 72h wstrzemięźliwości to Wam próbki nie przyjmą

9ewnqqmzi7le71mi.png
Wiem bo znajomi byli, kumpela opowiadała że była z mężem już próbkę oddac i pielęgniarka ja woła i mówi "Pani Kochana z anią pogadam bo mąż taki zainteresowany... w ankiecie napisał że Państwo ostatni raz wspilzyli 25 dni temu" a ona "bo tak mi mąż przekazał że conajmniej 2tyg wstrzemięźliwości i tyle daliśmy radę wytrzymać" s ona że nie.. mówili że 2 dni to max że po 72h a co dopiero pi 25dnisch one są tak "stare" że wynik może być niemiarodajny i plemniki na pewno będą słabe:p dowiedz się jeszcze ale chyba seks tak z 24-72h właśnie przed oddaniem 0robki o ile dobrze pamiętam
Kumpela chciała tego boroka zabić [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
No nie wiem, pytam :) na różnych stronach jest różne info, zadzwonię później do lekarza i się dowiem :) wszystko ja kuzwa! Z facetami [emoji849][emoji6][emoji6]
Lepiej sama się dowiedz bo jak Twój się dowie tak jak mąż koleżanki to zabawy w pokoju w laboratorium pójdą na marne [emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

A macie pojęcie ile trzeba być wstrzemięźliwym do badania nasienia? Bo właśnie SOBIE ustalam kiedy mąż ma isc na to badanie :) żebym znowu nie musiała cyklu poświęcać bo tego już by było za wiele :)
2-5 dni, z tym że tak 3-4 dni jest idealnie :)

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, pytam :) na różnych stronach jest różne info, zadzwonię później do lekarza i się dowiem :) wszystko ja kuzwa! Z facetami [emoji849][emoji6][emoji6]

Mój jak robił to 4 dni miało byc bez przytulanek . Zero wysiłku fizycznego Dzien przed i zero alko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co! Mój stary sam zadzwonił i umówił się na wizytę! [emoji33] niestety pierwszy wolny termin dopiero w następny czwartek o 15:30 i pewnie nie od razu mu zrobią spermiogram tylko dopiero mu lekarz wytłumaczy co i jak. Ale i tak jestem normalnie w szoku, ze się tak spiął ten mój chłop! A myślałam, ze znam go na wylot [emoji6]

Wiecie co! Mój stary sam zadzwonił i umówił się na wizytę! [emoji33] niestety pierwszy wolny termin dopiero w następny czwartek o 15:30 i pewnie nie od razu mu zrobią spermiogram tylko dopiero mu lekarz wytłumaczy co i jak. Ale i tak jestem normalnie w szoku, ze się tak spiął ten mój chłop! A myślałam, ze znam go na wylot [emoji6]
To super ! :)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
A najlepsze, że lekarz do którego się umówił ma na imię Adolf!! [emoji23][emoji23] się zalewamy właśnie [emoji2]

Do góry