reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

WiTam w 15 dc, owu jeszcze według tempki nie było ale działamy ostro :)

Obiad zaczęłam przed chwilą przygotowywać na jutro :)

Miłego dnia :)
Mierzysz tepm. Od poczatku cyklu. Bo ja tak.. i teraz juz 3dzien z rzedu mam ponad 37stopni... ciekawa jestem czy to obiaw.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam Panie,
jestem nowa na forum. Potrzebuję rady i Waszych opinii w kwestii macierzyńsko-społecznych .:)
Mam 31 lat mąż 32, jesteśmy ze sobą bardzo długo i cieszymy się z trójki latającej po domu ;)
1- 12 lat, 2 -10 , 3-2,5 roku. Mąż pracuje , ja nie. Matka polka -kura domowa :) mieszkamy na 2 pokojach dopiero za jakieś 2 -3 lata szykuje się zmiana na większe, póki co ratuje nas działeczka na lato.
Wymarzyłam sobie ostatnią ciąże póki jest to możliwe, (choć nie na pewno).
Czy Waszym zdaniem rodzina taka jak moja, pobierająca 500 + i rodzinne , będzie rodziną "patologiczną" czy też dysfunkcyjną ? Do tej pory bałam się tylko czy dam radę fizycznie ale ostatnio usłyszałam coś co mnie podkopało. Czy duża rodzina żyjąca z zasiłków to wg Was "patole" ?
Witaj ja pochodzą z dużej rodziny było nas 5 dzieci może i rodzicom było ciężko wtedy nie było 500plus nie czuję że jestem patologią!wiem że w społeczeństwie jest taka opinia ojej tyle dzieci mają ...pewnie bida i te ostatnie to wpadki ;) ale duża rodzina to same plusy ! Napewno rodzice moi nie mieli łatwo ale teraz to owocuje gdy są starsi.

Heloł moje Panie :) ja pindole, mam taki rozpizdziaj na chacie, ze cały weekend będę sprzątać [emoji51] Boże spraw, by stał się cud, np ze idę do domu po południu a tam stary z fartuszkiem posprzatal i jeszcze obiad ugotował. To musiałby być prawdziwy cud, nawet Bóg nie ma takich supermocy by to sprawić [emoji6][emoji6]

Heloł moje Panie :) ja pindole, mam taki rozpizdziaj na chacie, ze cały weekend będę sprzątać [emoji51] Boże spraw, by stał się cud, np ze idę do domu po południu a tam stary z fartuszkiem posprzatal i jeszcze obiad ugotował. To musiałby być prawdziwy cud, nawet Bóg nie ma takich supermocy by to sprawić [emoji6][emoji6]
Nie przejmuj się, mam tak samo ale sprzątanie zacznę od rozebrania choinki, bo moje dziecko spaceruje coraz szybciej a bombki szklane :D

reklama
Do góry