Ja zaczęłam w 2016 [emoji16] ale spoczko, jak chceta [emoji6]
Ja tez jestem z 2016
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczęłam w 2016 [emoji16] ale spoczko, jak chceta [emoji6]
No wiec czekam na wyniki bety skusiłam się zrobić test dzis jeszcze jeden czyli drugi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam mamę w służbie zdrowia, pracuje w szpitalu, koleżanki ma z soru i fakt zgadam się... Tzn czasem można na różnych lekarzy czy pielęgniarki spotkać, ale tak mało kto wie jak praca w szpitalu wygląda od zaplecza.Muszę chyba trochę obronić służbę zdrowia bo sama pracowałam na sor i niestety ale osoby które tam nie pracowały nie wiedzą jakie tam walki się rozgrywają tak walki...O ludzkie życie, szarpaniny z gowniarzami na dopalaczami, dobijanie się do toalety bo ktoś się wiesza, a pacjent kradnie Ci torebkę w między czasie. Wiem ze pacjenci się wkurzaja ze się długo czeka itd. Każdy ma swoje racje ale czy Ty jesteś pewna że on oglądał tv? Może czekał na karetkę z wypadku ?nigdy nie wiadomo
Ja tez jestem z 2016
No wiec czekam na wyniki bety skusiłam się zrobić test dzis jeszcze jeden czyli drugi
Mierzysz tepm. Od poczatku cyklu. Bo ja tak.. i teraz juz 3dzien z rzedu mam ponad 37stopni... ciekawa jestem czy to obiaw.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Ja też 2016 ... I jedna strata..O! Nie to, ze się cieszę, przykro mi ze tak musimy walczyć o ta ciaze no ale zawsze trochę raźniej
No wlasniw ja przed owu mialam taka normalna temp. 35,-36,6 w okolicach owu 36,4-36,9 po także maks to 36,9 a od 3dni ponad 37, w niedziele 37,8Ja mam przez cały cykl miedzy 37 a 37.5 i tak od 2 cykli mierze . Wiec kompletnie nie wiem jak do tego podchodzić . Jednego dnia mam 37 drugiego 37.2 i potem znow 37 albo 37.1
Właśnie się dowiedziałam, że 16 wyjeżdżam w delegacje na 3 dni to może zatestuje 16.01 ... tak na wszelki wypadekJa jak nie dostane @17ego to 18rano testuje
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu