reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1515440473-78079ee564efa9e6-aaaaaa.jpeg

Testy z Allegro ... chyba moge im zaufać co ?
Robione przed chwila .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow Gratulacje!!! :) ale noworoczny wysyp!!! Testy z allegro są super!!!

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Ja zakochalam sie w bieganiu jak bylam na macierzyńskim...to byl mój "wentyl bezpieczenstwa" i czas tylko dla mnie[emoji5] Tak juz zostalo, moj Wojtek tez biega , teraz czesciej biegam po gorach niz asfalcie i to juz jest super relaks[emoji7][emoji7][emoji7] polecam...wazne zeby zaczynac na spokojnie bo mozna sie zrazic jak na samym poczatku nabawi sie czlowiek kontuzji...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z bieganiem bylo tak- od nienawisci do milosci. Juz z poltora roku temu przeszlam na diete, no i jak dieta to trzeba zie poruszac nie? Na silownie czasu niestaty brak, ciezki mi bylo pogodzic prace z domem dziekiem i jeszcze silownia. Cwiczenia w domu jakos mnie nie kreca. Wiec zaczelam biegac. Tak bardzo sie wkrecilam, ze kupilam.bieznie i teraz latam sobie w domu kiedy tylko mam ochote. Z tym, ze mialam przerwe polroczna. Ale powoli wracam :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

1515440473-78079ee564efa9e6-aaaaaa.jpeg

Testy z Allegro ... chyba moge im zaufać co ?
Robione przed chwila .

U mnie testy owulacyjne nie pokrywały się z owulacja niestety test był pozytywny w czwartek czyli piątek sobota powinna być owulacja a na usg okazało się ze owu była poniedziałek /wtorek ....

Witam w 25dc. Podbrzusze boli wiec @ tuz tuz z czego sie bardzo ciesze. Ostatnio duzo u mnie sie dzieje i musze w koncu jakos poplanowac czas i dobrze rozganizowac. Milego dnia:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
U mnie testy owulacyjne nie pokrywały się z owulacja niestety test był pozytywny w czwartek czyli piątek sobota powinna być owulacja a na usg okazało się ze owu była poniedziałek /wtorek ....

Ja robię juz chyba dla zasady .
Jutro mam monitoring , dowiem sie czy moje pecherzyki rosną i czy jest jakis dominujący .
Wiec dziewczyny jutro o 12 plis trzymamy kciuki .
Wydaje mi sie , ze wczoraj cos musiało byc na rzeczy bo dzis juz rano testy negatywne a tak mnie podbrzusze bolało ze szok .

Do góry