reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1515440473-78079ee564efa9e6-aaaaaa.jpeg

Testy z Allegro ... chyba moge im zaufać co ?
Robione przed chwila .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow Gratulacje!!! :) ale noworoczny wysyp!!! Testy z allegro są super!!!

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Ja zakochalam sie w bieganiu jak bylam na macierzyńskim...to byl mój "wentyl bezpieczenstwa" i czas tylko dla mnie[emoji5] Tak juz zostalo, moj Wojtek tez biega , teraz czesciej biegam po gorach niz asfalcie i to juz jest super relaks[emoji7][emoji7][emoji7] polecam...wazne zeby zaczynac na spokojnie bo mozna sie zrazic jak na samym poczatku nabawi sie czlowiek kontuzji...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie z bieganiem bylo tak- od nienawisci do milosci. Juz z poltora roku temu przeszlam na diete, no i jak dieta to trzeba zie poruszac nie? Na silownie czasu niestaty brak, ciezki mi bylo pogodzic prace z domem dziekiem i jeszcze silownia. Cwiczenia w domu jakos mnie nie kreca. Wiec zaczelam biegac. Tak bardzo sie wkrecilam, ze kupilam.bieznie i teraz latam sobie w domu kiedy tylko mam ochote. Z tym, ze mialam przerwe polroczna. Ale powoli wracam :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

1515440473-78079ee564efa9e6-aaaaaa.jpeg

Testy z Allegro ... chyba moge im zaufać co ?
Robione przed chwila .

U mnie testy owulacyjne nie pokrywały się z owulacja niestety test był pozytywny w czwartek czyli piątek sobota powinna być owulacja a na usg okazało się ze owu była poniedziałek /wtorek ....

Witam w 25dc. Podbrzusze boli wiec @ tuz tuz z czego sie bardzo ciesze. Ostatnio duzo u mnie sie dzieje i musze w koncu jakos poplanowac czas i dobrze rozganizowac. Milego dnia:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
U mnie testy owulacyjne nie pokrywały się z owulacja niestety test był pozytywny w czwartek czyli piątek sobota powinna być owulacja a na usg okazało się ze owu była poniedziałek /wtorek ....

Ja robię juz chyba dla zasady .
Jutro mam monitoring , dowiem sie czy moje pecherzyki rosną i czy jest jakis dominujący .
Wiec dziewczyny jutro o 12 plis trzymamy kciuki .
Wydaje mi sie , ze wczoraj cos musiało byc na rzeczy bo dzis juz rano testy negatywne a tak mnie podbrzusze bolało ze szok .

Do góry