reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja właśnie zrobiłam se kolacje.
Mężu na pizzę i piwo z kumplami a ja wpierdzielam te oto pyszności,
1515179826-b1cd69ec40f3cda2-aaaaaa.jpeg
zagryzam pasztetem i popijam maślanką [emoji16] mmm
I zastanawiam się nad dwoma rzeczami...
RAZ - czego brakuje mojemu organizmowi ze każe mi połączyć kiszonego ogórka z maślanka? Jeszcze mlekiem popijam [emoji23] i DWA - kiedy polecę do kibla[emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

O zesz w mordę . Ja w ciąży nie jestem a jak widzę to wszystko a szczególnie moje ulubione żelki to kisne z zazdrości :))))
Ja dzis tez jakaś nie najedzona ale zauważyłam u siebie , ze to na początku płodnych dni tak mam .
Dzis rano wzięło mnie na koktajl mleko , banany , truskawki , masło orzechowe . Mmmmmmmmm
Na obiad staremu i młodemu zrobiłam tortille z mięskiem mielonym wołowym , fasola , kukurydza itd na ostro a sobie ukochany krem z kukurydzy . I juz pol garnka wcisnęłam .
Ja dzis 10 Dc .
W srode wizyta na monitoringu owulki .
@O'Hara tak sie bzyka , ze az mi wióry do domu przewiało hehe :))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
Witajcie u mnie 32dc @ jeszcze nie ma , piersi bolą jednak już mniej, rano obudziłam się z gorączka :( Leżę jeszcze w łóżku i mi się wstawać nie chce

Do góry