reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja właśnie zrobiłam se kolacje.
Mężu na pizzę i piwo z kumplami a ja wpierdzielam te oto pyszności,
1515179826-b1cd69ec40f3cda2-aaaaaa.jpeg
zagryzam pasztetem i popijam maślanką [emoji16] mmm
I zastanawiam się nad dwoma rzeczami...
RAZ - czego brakuje mojemu organizmowi ze każe mi połączyć kiszonego ogórka z maślanka? Jeszcze mlekiem popijam [emoji23] i DWA - kiedy polecę do kibla[emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png

O zesz w mordę . Ja w ciąży nie jestem a jak widzę to wszystko a szczególnie moje ulubione żelki to kisne z zazdrości :))))
Ja dzis tez jakaś nie najedzona ale zauważyłam u siebie , ze to na początku płodnych dni tak mam .
Dzis rano wzięło mnie na koktajl mleko , banany , truskawki , masło orzechowe . Mmmmmmmmm
Na obiad staremu i młodemu zrobiłam tortille z mięskiem mielonym wołowym , fasola , kukurydza itd na ostro a sobie ukochany krem z kukurydzy . I juz pol garnka wcisnęłam .
Ja dzis 10 Dc .
W srode wizyta na monitoringu owulki .
@O'Hara tak sie bzyka , ze az mi wióry do domu przewiało hehe :))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama
Witajcie u mnie 32dc @ jeszcze nie ma , piersi bolą jednak już mniej, rano obudziłam się z gorączka :( Leżę jeszcze w łóżku i mi się wstawać nie chce

Do góry