AgaRS90
Fanka BB :)
Podziwiam Cię za To, że potrafiłas się od dupka odciąć i zacząć nowe, cudowne życieTak, szczególnie mój ex mąż tyran i narcyz, więc chyba to nie jest regułą
BRAWO TY!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam Cię za To, że potrafiłas się od dupka odciąć i zacząć nowe, cudowne życieTak, szczególnie mój ex mąż tyran i narcyz, więc chyba to nie jest regułą
Haha. Będzie skupienie i celowanie [emoji23]@mala.wiedzma. kupiłam testy strumieniowe
Ale mi zrobiłaś smaka na ogórka i maślankę. Ogarnij to, że ja w ciąży nie jestem. Ja mam takie smakiJa właśnie zrobiłam se kolacje.
Mężu na pizzę i piwo z kumplami a ja wpierdzielam te oto pyszności,
zagryzam pasztetem i popijam maślanką [emoji16] mmm
I zastanawiam się nad dwoma rzeczami...
RAZ - czego brakuje mojemu organizmowi ze każe mi połączyć kiszonego ogórka z maślanka? Jeszcze mlekiem popijam [emoji23] i DWA - kiedy polecę do kibla[emoji23]
Ja się zaczynam bać [emoji23]Ale mi zrobiłaś smaka na ogórka i maślankę. Ogarnij to, że ja w ciąży nie jestem. Ja mam takie smaki
Ja właśnie sobie zrobiłam kawę z mlekiem migdałowym z wanilią. Słodkie, że ojapierdziule
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za Ciebie! Nie daj sięJa się zaczynam bać [emoji23]
Haha dzięki przyda się [emoji23]Trzymam kciuki za Ciebie! Nie daj się
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet biegunka mi nie straszna, jak mam smaka na ogórki. Najgorzej, że w Niemcowni nie ma nigdzie kiszonych.(a jak dorwę jakieś, to niedobre) A słoiki od dziadka się skończyłyHaha dzięki przyda się [emoji23]
Ja rodzę 2 października 2018 a testuje 26.01.2018Dziewczyny, która kiedy teraz testuje? Chwalić mi się tu ładnie, bo czytam, czytam... i nie wiem. Mało jakoś tych sikańców ostatnio, a ja czekam na Was na wrześniówkach.
@O’Hara, przeginasz, wracaj [emoji24].
Ja rodzę 2 października 2018 a testuje 26.01.2018