Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie da się tego odwlec? Czy nie chcesz marudzić?Wiem że będę się męczyć...
Właśnie chyba mu powiem żeby pojechał sam z Aleksem..A nie da się tego odwlec? Czy nie chcesz marudzić?
Nie nie [emoji23] nie cały [emoji23] autem mamy do nich 7 minut [emoji23]Kati cały weekend z tesciami?oj oj
Widzę też masz Damiana [emoji23]A co do tych obrączek męskich to też mnie to strasznie podniecalo szczególnie zaraz po ślubie teraz także na osolonej lapce złoto najladniej się prezentuje uwielbiałam po ślubie mówić do mojego Damiana MĘŻU teraz trochę mi przeszło A tak wogole to uwielbiam obserwować szczególnie latem na basenie tatusiów jak się pięknie opiekują dziećmi nie ma w tym nic złego poprostu uważam że to mega urocze i nie ma nic bardziej męskiego. Chciałabym kiedyś tak własnego męża obserwować jak się z naszą pociechę bawi. Ależ jestem dziś wylewna