reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A Ty? Bo widzę, że nie za bardzo?
Wiem że będę się męczyć...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja znalazłem spektakl w teatrze tylko że to jakiś muzyczny wrrr... b. Lubię teatr ale rzadko tam bywam bo daleko i drogo.

A co do tych obrączek męskich to też mnie to strasznie podniecalo szczególnie zaraz po ślubie teraz także na osolonej lapce złoto najladniej się prezentuje uwielbiałam po ślubie mówić do mojego Damiana MĘŻU teraz trochę mi przeszło ;) A tak wogole to uwielbiam obserwować szczególnie latem na basenie tatusiów jak się pięknie opiekują dziećmi nie ma w tym nic złego poprostu uważam że to mega urocze i nie ma nic bardziej męskiego. Chciałabym kiedyś tak własnego męża obserwować jak się z naszą pociechę bawi. Ależ jestem dziś wylewna;)

A co do tych obrączek męskich to też mnie to strasznie podniecalo szczególnie zaraz po ślubie teraz także na osolonej lapce złoto najladniej się prezentuje uwielbiałam po ślubie mówić do mojego Damiana MĘŻU teraz trochę mi przeszło ;) A tak wogole to uwielbiam obserwować szczególnie latem na basenie tatusiów jak się pięknie opiekują dziećmi nie ma w tym nic złego poprostu uważam że to mega urocze i nie ma nic bardziej męskiego. Chciałabym kiedyś tak własnego męża obserwować jak się z naszą pociechę bawi. Ależ jestem dziś wylewna;)
Widzę też masz Damiana [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry