reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe no tak to dumą napawa :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A co do pytania o wygodę to o wiele wygodniej mi z obrączką niż z pierścionkiem zaręczynowym, był cięższy, wystający, przez to bałam się, że o coś zahaczy i jakimś cudem spadnie. A teraz choć to może głupie to nie mam strachu np wyrzucając śmieci :D Bo z pierścionkiem jak wariatka z sercem w gardle patrzyłam na dłoń po wrzuceniu worka do kontenera :) czy jest na palcu :)

reklama
@Asha. Nie mogę się przyzwyczaić do obrączki na dłoni Damiana i do mojego nowego nazwiska [emoji23]
@Kasienka3b trzymam ! :*
@Jonakowa trzymam mocno kciuki [emoji7][emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Z tym nazwiskiem to zawsze takie dziwne uczucie [emoji23]
Gdzieś dzwoniłam albo w pracy na zebraniach z rodzicami się miałam przedstawić to tak mi się śmiać chciało tak dziwnie mi to brzmiało [emoji23]
Ale się przyzwyczaisz [emoji16]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Za to ja uwielbiam patrzeć na obrączkę u mojego męża :) napawam się nawet gdy kawę pije :D albo gdy stuknie nią o szklankę, coś z rodzaju "mój Ci on, patrzcie bo nie możecie zabrać!" :D a nazwisko... ładniej wychodzi mi pisownia nowego niż rodowego :D
Dokładnie mam te same odczucia:) uwielbiam patrzeć na dłoń męża jak nosi obrączkę [emoji16] w ogóle męskie dłonie z obraczkami są super sexy [emoji7]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Hej dziewczyny
Asha zgadza sie :D grudniowka 2009 i czerwcowka 2013, jedyne dwa watki na ktorych wytrwalam bo inne konczyly sie w pierwszym trymestrze :(

A ja juz od lat nie nosze obraczki, moj maz tez. Zreszta nic co zwiazane z malzenstwem mnie nie za chwycha [emoji23] moze juz za dlugo po slubie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Asha zgadza sie :D grudniowka 2009 i czerwcowka 2013, jedyne dwa watki na ktorych wytrwalam bo inne konczyly sie w pierwszym trymestrze :(

A ja juz od lat nie nosze obraczki, moj maz tez. Zreszta nic co zwiazane z malzenstwem mnie nie za chwycha [emoji23] moze juz za dlugo po slubie.

Kojarzę Cię z grudniówek z mojego starego nicka :) czy to Twój synek miał jakiś problem ze szczęką czy zgryzem? Coś takiego mi się łączy :)

Hejka
Tak patrzę na te wasze testy owulacyjne i ja bym chyba z nimi sobie nie poradziła te kredki i ich interpretacja. Ja używałam Clar Blue wiem że są drogie bo za 10 szt. Dałam ok 80 zl myślę ze przez neta można je kupić. Ale były miesiące kiedy robiłam jeden czasem 2 więc jedno opakowanie starczyło na długo. Jeżeli wychodzi pozytyw z (rannego moczu ) to już kończy się testowanie na ten miesiąc. Mogę je tylko polecić kiedyś myślałam że mam owu. wpolowie cyklu ale testy pokazały że inaczej.
Ktoś pytał o plany na weekend właśnie brak co można ciekawego robić? Może jakas podpowiedź

Asha zgadza sie :D moj mlodziak ma problem ze zgryzem. Ale ze wzgledu na autyzm niewiele mozemy z tym zrobic wiec przestalismy sie tym przejmowac.

Moja miesiaczka mega skapa, cos czuje ze znowu za mocno mnie "wyczyscili" i beda problemy z bliznami i endometrium :( no nic, zobaczymy co los przyniesie, prawdziwe starania rozpoczne po wizytach i badaniach a narazie na luzie.

Hejka
Tak patrzę na te wasze testy owulacyjne i ja bym chyba z nimi sobie nie poradziła te kredki i ich interpretacja. Ja używałam Clar Blue wiem że są drogie bo za 10 szt. Dałam ok 80 zl myślę ze przez neta można je kupić. Ale były miesiące kiedy robiłam jeden czasem 2 więc jedno opakowanie starczyło na długo. Jeżeli wychodzi pozytyw z (rannego moczu ) to już kończy się testowanie na ten miesiąc. Mogę je tylko polecić kiedyś myślałam że mam owu. wpolowie cyklu ale testy pokazały że inaczej.
Ktoś pytał o plany na weekend właśnie brak co można ciekawego robić? Może jakas podpowiedź
Mój Damian chce jechać do swoich rodziców...

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry