reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nigdzie nie ucieklam, tylko jakos ostatnio nie mam o czym pisac. Czas jakby stanal w moejscu, dopiero 5dc, gdzie tam owulacja! No ale wczoraj dwie paki testow owu z rossmana kupilam takze czekamy :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze :D

No o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze :D

Zazdroszcze Ci planów. Ja jeszcze nie moge noc zaplanowac bo nie wiem co z pracą.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Wydaje mi sie, że zbladła ale specjalista nie jestem, ja w tym cyklu bez testow, luzuje będzie co ma byc widocznie tak mi pisane
Ja tam jestem wyluzowana =) bo juz mysle co bedzie jak nie zajde=P a ofert pracy nie ma . . Ale cóż. Narazie kaske mam odlozona na raty kredytu to spoko bedzie... cos sie w miedzyczasie nawinie. =) testy robie bo widzisz owu byla wczoraj/dzisiaj a wg kalendarzyka o winna byc dopiero jutro/pojutrze

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja też jestem ale nie mam o czym pisać oprocz tego że w sobote powinna być @ i ciągle mam nadzieje że jej nie będzie... taki mam teraz stresujący czas ;) ale jak sie nie uda to trudno... poplacze i mi przejdzie :)

reklama
Ja spałam bo mnie takie nudności dopadły... A jedzenie przed wstaniem z łóżka nic nie daje... Z Aleksem w ciąży też nic nie dawało...
@Jotka_Szczotka bledsza. Pozytyw widzę na 3 teście od dołu :* trzymam kciuki żeby zaskoczyło, mi zaskoczyło właśnie przy wczesnej owu [emoji14]
@Dagaa11 my urlop na maj planujemy jeśli będę się dobrze czuć. I pewnie w Bieszczady będziemy jechać. A stary w sierpniu jeszcze kilka dni urlopu przed moim szpitalem i dwa tygodnie opieki później na mnie.

ckai9jcgk10emd23.png

Do góry