reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tam jestem wyluzowana =) bo juz mysle co bedzie jak nie zajde=P a ofert pracy nie ma . . Ale cóż. Narazie kaske mam odlozona na raty kredytu to spoko bedzie... cos sie w miedzyczasie nawinie. =) testy robie bo widzisz owu byla wczoraj/dzisiaj a wg kalendarzyka o winna byc dopiero jutro/pojutrze

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja jak sie nie uda czeka mnie urlop wychowawczy

reklama
Ja spałam bo mnie takie nudności dopadły... A jedzenie przed wstaniem z łóżka nic nie daje... Z Aleksem w ciąży też nic nie dawało...
@Jotka_Szczotka bledsza. Pozytyw widzę na 3 teście od dołu :* trzymam kciuki żeby zaskoczyło, mi zaskoczyło właśnie przy wczesnej owu [emoji14]
@Dagaa11 my urlop na maj planujemy jeśli będę się dobrze czuć. I pewnie w Bieszczady będziemy jechać. A stary w sierpniu jeszcze kilka dni urlopu przed moim szpitalem i dwa tygodnie opieki później na mnie.

ckai9jcgk10emd23.png
Moj mial tydzien na mnie ale pewnie po cesarce dają dwa

Ja tez wolalabym.szybciej urlop, ale maj u nas odpada, bo mloda do szkoly chodzi. A jakos tak zasze sierpien biore i fajnie, bo na koncu :) wszyscy juz po a ja dopiero przed. Tez mam cicha nadzieje, ze bede juz wtedy w ciazy, ale nigdy nic nie wiadomo, wiec zaplanowac trzeba

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No o jestem szczesliwa, bo w lutym jedziemy na weekend do rodziny Mojego i zaplanowalam dzosiaj urlop na sierpien- jedziemy nad morze :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji7] wypoczniecie sobie [emoji173]
Mnie też się marzy morze... uwielbiam [emoji173]
Ale to albo kwiecień, o ile z brzuchem dojade ze Śląska.. albo może jakimś cudem choć wątpię pod koniec września ale to się raczej będę bała z takim bąblem tyle km.

9ewnqqmzi7le71mi.png

Nie wiem mam nadzieje ze szybko. =(

Jak uda sie teraz zajsc to w momencie konca umowy bede w 16tyg to sila zeczy musza mi przedłużyć =P wylozystam ich na maksa. Ale moze bede miala jeszcze mozliwosc pracy.. wolalabym i tak w ciazy moc pracowac jak dlugo sie da

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

To 3 mam mocno kciuki za Ciebie by sie udalo i mimo wszystko aby kontrakt zostal przedluzony i bys miala swoje stanowisko[emoji110][emoji110][emoji110]

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Do góry