reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie. U mnie 4dc, wczoraj mialam ciezki dzien, pol dnia przeplakalam, drugie pol dnia przeleżałam. Ogolnie zlapalam wczoraj dola, bo sobie pomyslalam w ktorym juz bylabym tygodnii ciazy gdybym nie poronila.pozniej zaczelam.sobie wkrecac, ze nigdy mi sie nie uda itd... ah. Dzisiaj jest juz lepiej. Ogolnie nasz plan na najblizszy czas wyglada tak: w styczniu dzialamy. Jak sie nie uda, to w lutym przerwa ze wzgledu na zabieg Michała. Ja wtrdy porobie badania hormonalne. W marcu powrot do dzialan, jesli tez nie zaskoczy to w kwetniu nie dam zyc mojemu ginowi :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana będzie wszystko dobrze ! Musi być ! Nie łam się ! Jesteś silna babka dasz radę !!! :*

ckai9jcg0yg84wbd.png

reklama
Witam sie kochane w 7dc .
Jak Wasz sylwester ? Mój udany az za bardzo chyba bo dopiero dzis wrócił apetyt . Troche sie pomieszało i masz babo placek .
Ja 10 stycznia mam wizytę i kolejny monitoring . Teraz jeszcze bez stresu ale wiem , ze przed wizyta chyba umrę ze stresu . Mam nadzieje , ze zobaczę pecherzyki na tyle duże , ze bedą chętne do pęknięcia .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak Wasz sylwester ? Mój udany az za bardzo chyba bo dopiero dzis wrócił apetyt . Troche sie pomieszało i masz babo placek .
Ja 10 stycznia mam wizytę i kolejny monitoring . Teraz jeszcze bez stresu ale wiem , ze przed wizyta chyba umrę ze stresu . Mam nadzieje , ze zobaczę pecherzyki na tyle duże , ze bedą chętne do pęknięcia .

Ja w sylwestra się objadlam jak świnka i wczoraj do wieczora glodna nie bylam za to wczoraj swietowalismy nowy rok czego efektem byl maly kacyk ktory dopiero teraz mi przechodzi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Witam sie. U mnie 4dc, wczoraj mialam ciezki dzien, pol dnia przeplakalam, drugie pol dnia przeleżałam. Ogolnie zlapalam wczoraj dola, bo sobie pomyslalam w ktorym juz bylabym tygodnii ciazy gdybym nie poronila.pozniej zaczelam.sobie wkrecac, ze nigdy mi sie nie uda itd... ah. Dzisiaj jest juz lepiej. Ogolnie nasz plan na najblizszy czas wyglada tak: w styczniu dzialamy. Jak sie nie uda, to w lutym przerwa ze wzgledu na zabieg Michała. Ja wtrdy porobie badania hormonalne. W marcu powrot do dzialan, jesli tez nie zaskoczy to w kwetniu nie dam zyc mojemu ginowi :)

Czasami trzeba się wypłakać żeby ciśnienie zeszło i żeby nabrać siły.

...marzenia mają wielką moc...

A mi sie wydaje ze nie będziesz musiała męczyć naszego doktorka bo zaskoczy wczesniej:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Zycze by urosly pecherzyki:*
Ja sylwestra rodzinnie spedzilam i tylko z 1 kubkiem wina grzanego. Jakos ostatnio bradzo malo albo wcale nie pije alkoholu.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Myśmy z mężem padli po 22, o północy w łóżku się przebudziliśmy bo fajerwerki [emoji23] życzenia całuski i 15 po spanka ciąg dalszy [emoji23]
26 lat a jak stare grzyby no ale. Na szczęście to nam odpowiada i żadne z nas jakoś super nie żałuje ze spędzamy już tak kolejnego sylwka:)
Szkoda nam kasy na zorganizowane imprezki a domówki nie są dla nas bo obydwoje już po 22 zasypiamy na siedząco [emoji23]

A za monitoring trzymamy wszystkie kciukasy [emoji173] trzeba być dobrej myśli:)

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Wiecie co. Mialobyc wieczorne rande vo, a tym czasem odpadlismy usypiajac gluta [emoji15] [emoji15] [emoji15]

Ale obudzilam sie chwile po północy, bo mnie jakoś suty cz a czemy szczypac. Wiec dawaj budzic starego, temu sie coś śniło jak mi noe pierdyknie z piachy... mam nadzieje ze mi lima nie podbił biedaczek. Mowie żeby dzieciaka wynosil i wracal mnie przepraszać =D

No i powiem wam, że podbrzusze napierdziela. Jakos szarpie mocniej z lewej strony. CZekamy =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry