Kochana będzie wszystko dobrze ! Musi być ! Nie łam się ! Jesteś silna babka dasz radę !!! :*Witam sie. U mnie 4dc, wczoraj mialam ciezki dzien, pol dnia przeplakalam, drugie pol dnia przeleżałam. Ogolnie zlapalam wczoraj dola, bo sobie pomyslalam w ktorym juz bylabym tygodnii ciazy gdybym nie poronila.pozniej zaczelam.sobie wkrecac, ze nigdy mi sie nie uda itd... ah. Dzisiaj jest juz lepiej. Ogolnie nasz plan na najblizszy czas wyglada tak: w styczniu dzialamy. Jak sie nie uda, to w lutym przerwa ze wzgledu na zabieg Michała. Ja wtrdy porobie badania hormonalne. W marcu powrot do dzialan, jesli tez nie zaskoczy to w kwetniu nie dam zyc mojemu ginowi
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marta_usssek
Fanka BB :)
Witam sie kochane w 7dc .
Jak Wasz sylwester ? Mój udany az za bardzo chyba bo dopiero dzis wrócił apetyt . Troche sie pomieszało i masz babo placek .
Ja 10 stycznia mam wizytę i kolejny monitoring . Teraz jeszcze bez stresu ale wiem , ze przed wizyta chyba umrę ze stresu . Mam nadzieje , ze zobaczę pecherzyki na tyle duże , ze bedą chętne do pęknięcia .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak Wasz sylwester ? Mój udany az za bardzo chyba bo dopiero dzis wrócił apetyt . Troche sie pomieszało i masz babo placek .
Ja 10 stycznia mam wizytę i kolejny monitoring . Teraz jeszcze bez stresu ale wiem , ze przed wizyta chyba umrę ze stresu . Mam nadzieje , ze zobaczę pecherzyki na tyle duże , ze bedą chętne do pęknięcia .
Elodia
Ja w sylwestra się objadlam jak świnka i wczoraj do wieczora glodna nie bylam za to wczoraj swietowalismy nowy rok czego efektem byl maly kacyk ktory dopiero teraz mi przechodzi.Witam sie kochane w 7dc .
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
V
Vel
Gość
Czasami trzeba się wypłakać żeby ciśnienie zeszło i żeby nabrać siły.Witam sie. U mnie 4dc, wczoraj mialam ciezki dzien, pol dnia przeplakalam, drugie pol dnia przeleżałam. Ogolnie zlapalam wczoraj dola, bo sobie pomyslalam w ktorym juz bylabym tygodnii ciazy gdybym nie poronila.pozniej zaczelam.sobie wkrecac, ze nigdy mi sie nie uda itd... ah. Dzisiaj jest juz lepiej. Ogolnie nasz plan na najblizszy czas wyglada tak: w styczniu dzialamy. Jak sie nie uda, to w lutym przerwa ze wzgledu na zabieg Michała. Ja wtrdy porobie badania hormonalne. W marcu powrot do dzialan, jesli tez nie zaskoczy to w kwetniu nie dam zyc mojemu ginowi
...marzenia mają wielką moc...
Elodia
Kasienka3b
Witam sie. U mnie 4dc, wczoraj mialam ciezki dzien, pol dnia przeplakalam, drugie pol dnia przeleżałam. Ogolnie zlapalam wczoraj dola, bo sobie pomyslalam w ktorym juz bylabym tygodnii ciazy gdybym nie poronila.pozniej zaczelam.sobie wkrecac, ze nigdy mi sie nie uda itd... ah. Dzisiaj jest juz lepiej. Ogolnie nasz plan na najblizszy czas wyglada tak: w styczniu dzialamy. Jak sie nie uda, to w lutym przerwa ze wzgledu na zabieg Michała. Ja wtrdy porobie badania hormonalne. W marcu powrot do dzialan, jesli tez nie zaskoczy to w kwetniu nie dam zyc mojemu ginowi
A mi sie wydaje ze nie będziesz musiała męczyć naszego doktorka bo zaskoczy wczesniej
Kasienka3b
Zycze by urosly pecherzyki:*Witam sie kochane w 7dc .
Ja sylwestra rodzinnie spedzilam i tylko z 1 kubkiem wina grzanego. Jakos ostatnio bradzo malo albo wcale nie pije alkoholu.
AgaRS90
Witam sie kochane w 7dc .
Myśmy z mężem padli po 22, o północy w łóżku się przebudziliśmy bo fajerwerki [emoji23] życzenia całuski i 15 po spanka ciąg dalszy [emoji23]
26 lat a jak stare grzyby no ale. Na szczęście to nam odpowiada i żadne z nas jakoś super nie żałuje ze spędzamy już tak kolejnego sylwka
Szkoda nam kasy na zorganizowane imprezki a domówki nie są dla nas bo obydwoje już po 22 zasypiamy na siedząco [emoji23]
A za monitoring trzymamy wszystkie kciukasy [emoji173] trzeba być dobrej myśli
Dagaa11
Oby :*A mi sie wydaje ze nie będziesz musiała męczyć naszego doktorka bo zaskoczy wczesniej
reklama
Jotka_
Wiecie co. Mialobyc wieczorne rande vo, a tym czasem odpadlismy usypiajac gluta [emoji15] [emoji15] [emoji15]
Ale obudzilam sie chwile po północy, bo mnie jakoś suty cz a czemy szczypac. Wiec dawaj budzic starego, temu sie coś śniło jak mi noe pierdyknie z piachy... mam nadzieje ze mi lima nie podbił biedaczek. Mowie żeby dzieciaka wynosil i wracal mnie przepraszać =D
No i powiem wam, że podbrzusze napierdziela. Jakos szarpie mocniej z lewej strony. CZekamy =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Ale obudzilam sie chwile po północy, bo mnie jakoś suty cz a czemy szczypac. Wiec dawaj budzic starego, temu sie coś śniło jak mi noe pierdyknie z piachy... mam nadzieje ze mi lima nie podbił biedaczek. Mowie żeby dzieciaka wynosil i wracal mnie przepraszać =D
No i powiem wam, że podbrzusze napierdziela. Jakos szarpie mocniej z lewej strony. CZekamy =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu