reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejo! Pisałam kilka dni temu, że straciłam fasolkę. Nie skończyło się na tym. Krwawienie nie ustawało, pojawił się ból. Diagnoza: ciąża pozamaciczna. Jestem teraz 3 dni po usunięciu jajowodu. Więc wracać do gry będę z szansami pomniejszonymi o połowę. Ponoć jajowód był nieprawidłowy. Martwię się tylko, co z drugim...
Teraz już jest ok, cieszę się, że po wszystkim, ale za mną 2 tygodnie ostrego stresu. Pamiętacie, jak się cieszyłam z dużego przyrostu bety przed świętami? O kant tyłka tę betę rozbić, u mnie nie oznaczała prawidłowej ciąży.
Wypoczywam sobie teraz i trzymam kciuki za Wasze kreseczki. Ja na razie nie mam ochoty wracać do gry a i tak mam zakaz. :)
T
Hejo! Pisałam kilka dni temu, że straciłam fasolkę. Nie skończyło się na tym. Krwawienie nie ustawało, pojawił się ból. Diagnoza: ciąża pozamaciczna. Jestem teraz 3 dni po usunięciu jajowodu. Więc wracać do gry będę z szansami pomniejszonymi o połowę. Ponoć jajowód był nieprawidłowy. Martwię się tylko, co z drugim...
Teraz już jest ok, cieszę się, że po wszystkim, ale za mną 2 tygodnie ostrego stresu. Pamiętacie, jak się cieszyłam z dużego przyrostu bety przed świętami? O kant tyłka tę betę rozbić, u mnie nie oznaczała prawidłowej ciąży.
Wypoczywam sobie teraz i trzymam kciuki za Wasze kreseczki. Ja na razie nie mam ochoty wracać do gry a i tak mam zakaz. :)
Ja też we wrześniu stracilam fasolke. W 7 tygodniu, serduszko bilo ale zbyt wolno a parametry wskazywaly ze ma wady wrodzone i tak po wizycie 2 dni pozniej bylo juz po ciazy ;-( bardzo to przezylismy bo staralismy sie od kwietnia i w sierpniu pojawily sie upragnione 2 kreski a potem wielki zal po stracie :-( dlatego dobrze ze mamy tu siebie :-*

reklama
1514883965-1d382c8495b1cad0-aaaaaa.jpeg

Jest Tłuścinka!

Agrafka strasznie mi przykro, ale wierzę ze z jednym jajowodem tez dasz radę=) dbaj o siebie Kruszynko

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dziewczyny ale mnie od rana mdli. Wiemmm że to nie ciąża :D Zjadłam śniadanie i już mi lepiej teraz jestem u lekarza w sprawie tych boli głowy i teraz te mdłości chociaż mi przeszli ale wspomnę jej że były zobaczymy co się okaze...

Dziewczyny ale mnie od rana mdli. Wiemmm że to nie ciąża :D Zjadłam śniadanie i już mi lepiej teraz jestem u lekarza w sprawie tych boli głowy i teraz te mdłości chociaż mi przeszli ale wspomnę jej że były zobaczymy co się okaze...
Kochana a który już u Ciebie DC i kiedy testujesz?

ckai9jcg0yg84wbd.png

Miałam tak samo, też myślałam że poronilam, a wcześniej beta wzrastała prawidłowo. Niestety byla to ciąża pozamaciczna, dlatego jeżeli chodzi o betę to też podchodzę do niej sceptycznie

Miałam tak samo, też myślałam że poronilam, a wcześniej beta wzrastała prawidłowo. Niestety byla to ciąża pozamaciczna, dlatego jeżeli chodzi o betę to też podchodzę do niej sceptycznie

O no właśnie to samo! A miałaś laparoskopię czy leczenie farmaceutyczne? W szpitalu zrzucili tę decyzję na mnie i bardziej zachęcali do cięcia więc się na nie zdecydowałam. Dali mi 15 minut na tak ważną decyzję. Teraz trochę poczytałam i myślę, że w tym 6 tygodniu mogłam wybrać zastrzyki. :/

reklama
O no właśnie to samo! A miałaś laparoskopię czy leczenie farmaceutyczne? W szpitalu zrzucili tę decyzję na mnie i bardziej zachęcali do cięcia więc się na nie zdecydowałam. Dali mi 15 minut na tak ważną decyzję. Teraz trochę poczytałam i myślę, że w tym 6 tygodniu mogłam wybrać zastrzyki. :/
Wiesz w szpitalach tak hest.. rzeznicy pieprzeni. Mam znajoma, mloda babke 36 lat ma 18letniego syna tylko... w tamtym roku w czerwcu poszla na zabieg skracania szyjki, bo wyszly zmiany nowotworowe. I bez jej wiedzy wycieli jej Wszystko! Dramat... =( jej lekarz powiedzial ze nie bylo medycznych podstaw do usuwania wszystkiego.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry