reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hejo! Pisałam kilka dni temu, że straciłam fasolkę. Nie skończyło się na tym. Krwawienie nie ustawało, pojawił się ból. Diagnoza: ciąża pozamaciczna. Jestem teraz 3 dni po usunięciu jajowodu. Więc wracać do gry będę z szansami pomniejszonymi o połowę. Ponoć jajowód był nieprawidłowy. Martwię się tylko, co z drugim...
Teraz już jest ok, cieszę się, że po wszystkim, ale za mną 2 tygodnie ostrego stresu. Pamiętacie, jak się cieszyłam z dużego przyrostu bety przed świętami? O kant tyłka tę betę rozbić, u mnie nie oznaczała prawidłowej ciąży.
Wypoczywam sobie teraz i trzymam kciuki za Wasze kreseczki. Ja na razie nie mam ochoty wracać do gry a i tak mam zakaz. :)
T
Hejo! Pisałam kilka dni temu, że straciłam fasolkę. Nie skończyło się na tym. Krwawienie nie ustawało, pojawił się ból. Diagnoza: ciąża pozamaciczna. Jestem teraz 3 dni po usunięciu jajowodu. Więc wracać do gry będę z szansami pomniejszonymi o połowę. Ponoć jajowód był nieprawidłowy. Martwię się tylko, co z drugim...
Teraz już jest ok, cieszę się, że po wszystkim, ale za mną 2 tygodnie ostrego stresu. Pamiętacie, jak się cieszyłam z dużego przyrostu bety przed świętami? O kant tyłka tę betę rozbić, u mnie nie oznaczała prawidłowej ciąży.
Wypoczywam sobie teraz i trzymam kciuki za Wasze kreseczki. Ja na razie nie mam ochoty wracać do gry a i tak mam zakaz. :)
Ja też we wrześniu stracilam fasolke. W 7 tygodniu, serduszko bilo ale zbyt wolno a parametry wskazywaly ze ma wady wrodzone i tak po wizycie 2 dni pozniej bylo juz po ciazy ;-( bardzo to przezylismy bo staralismy sie od kwietnia i w sierpniu pojawily sie upragnione 2 kreski a potem wielki zal po stracie :-( dlatego dobrze ze mamy tu siebie :-*

reklama
1514883965-1d382c8495b1cad0-aaaaaa.jpeg

Jest Tłuścinka!

Agrafka strasznie mi przykro, ale wierzę ze z jednym jajowodem tez dasz radę=) dbaj o siebie Kruszynko

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Dziewczyny ale mnie od rana mdli. Wiemmm że to nie ciąża :D Zjadłam śniadanie i już mi lepiej teraz jestem u lekarza w sprawie tych boli głowy i teraz te mdłości chociaż mi przeszli ale wspomnę jej że były zobaczymy co się okaze...

Dziewczyny ale mnie od rana mdli. Wiemmm że to nie ciąża :D Zjadłam śniadanie i już mi lepiej teraz jestem u lekarza w sprawie tych boli głowy i teraz te mdłości chociaż mi przeszli ale wspomnę jej że były zobaczymy co się okaze...
Kochana a który już u Ciebie DC i kiedy testujesz?

ckai9jcg0yg84wbd.png

Miałam tak samo, też myślałam że poronilam, a wcześniej beta wzrastała prawidłowo. Niestety byla to ciąża pozamaciczna, dlatego jeżeli chodzi o betę to też podchodzę do niej sceptycznie

Miałam tak samo, też myślałam że poronilam, a wcześniej beta wzrastała prawidłowo. Niestety byla to ciąża pozamaciczna, dlatego jeżeli chodzi o betę to też podchodzę do niej sceptycznie

O no właśnie to samo! A miałaś laparoskopię czy leczenie farmaceutyczne? W szpitalu zrzucili tę decyzję na mnie i bardziej zachęcali do cięcia więc się na nie zdecydowałam. Dali mi 15 minut na tak ważną decyzję. Teraz trochę poczytałam i myślę, że w tym 6 tygodniu mogłam wybrać zastrzyki. :/

reklama
O no właśnie to samo! A miałaś laparoskopię czy leczenie farmaceutyczne? W szpitalu zrzucili tę decyzję na mnie i bardziej zachęcali do cięcia więc się na nie zdecydowałam. Dali mi 15 minut na tak ważną decyzję. Teraz trochę poczytałam i myślę, że w tym 6 tygodniu mogłam wybrać zastrzyki. :/
Wiesz w szpitalach tak hest.. rzeznicy pieprzeni. Mam znajoma, mloda babke 36 lat ma 18letniego syna tylko... w tamtym roku w czerwcu poszla na zabieg skracania szyjki, bo wyszly zmiany nowotworowe. I bez jej wiedzy wycieli jej Wszystko! Dramat... =( jej lekarz powiedzial ze nie bylo medycznych podstaw do usuwania wszystkiego.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry