reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was kochane w Nowym Roku 1dc. @-pisko pogrywało ze mną, ale wiedziałam że przyjdzie. Także Nowy Rok, Nowy Cykl, Nowe Nadzieje!

...marzenia mają wielką moc...
Nowy cykl zaczęty z Nowym Rokiem musi byc szansą na nowe Dziecko.

Witam się w o erwszym dniu nowego roku w 15dc. Kreska testowa coraz bardziej przypomina prawidlowa więc biorę starego w obroty =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam Was kobitki w tym nowym roku [emoji7]
My standardowo z mężem nie dotrwalismy, o 12 obudziły nas fajerwerki więc w łóżku czułości i życzenia i spanko do teraz [emoji14]

Życzę Wam Kochane samych wspaniałości - oby ten rok był dla nas łaskawy [emoji173]
dużo siły, wytrwałości, cierpliwości - dla ciężarnych i oczekujących tych 2 kreseczek.. Niech nasze marzenia się spełnią a cele, które sobie postawimy zostaną osiągnięte:)
Dla maluszków rosnących w brzuszku dużo zdrówka, dla mam bezproblemowego porodu i radości z bycia w tym roczku już razem [emoji7]
Wierzę, że ten cudowny moment czeka na każdą z nas :)
Buziaki!

9ewnqqmzi7le71mi.png

Witam Was kobitki w tym nowym roku [emoji7]
My standardowo z mężem nie dotrwalismy, o 12 obudziły nas fajerwerki więc w łóżku czułości i życzenia i spanko do teraz [emoji14]

Życzę Wam Kochane samych wspaniałości - oby ten rok był dla nas łaskawy [emoji173]
dużo siły, wytrwałości, cierpliwości - dla ciężarnych i oczekujących tych 2 kreseczek.. Niech nasze marzenia się spełnią a cele, które sobie postawimy zostaną osiągnięte:)
Dla maluszków rosnących w brzuszku dużo zdrówka, dla mam bezproblemowego porodu i radości z bycia w tym roczku już razem [emoji7]
Wierzę, że ten cudowny moment czeka na każdą z nas :)
Buziaki!

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja też dopiero wstałam. Musiałam przespać poranne nudności. . teraz pije herbatkę ze świeżym imbirem.

ckai9jcgjazlduyd.png

Witajcie w nowym roku :) My dorwaliśmy do północy :) Poszłam spać o 1 w nocy :D Ostatnio mam problemy z snem nie mogę usunąć... U mnie dziś 27dc i wszystko wskazuje że @ przyjdzie także czekam czekam.... Eh szkoda że mam długie cykle bo wkurza mnie to czekanie :D

Witam Was w nowym roku!
Oprocz ogromu szczęścia, życzę Wam dużo zdrówka i spełnienia wszystkich panów na ten 2018.
Właśnie! Macie jakieś plany?
Bo ja właśnie zdałam sobie sprawę, że chcę:
-zajsc w ciążę. (Ale to formalność, bo za kilka dni i tak będę w ciąży. Postanowione :D)
-Zapuścić włosy! (Tylko boję się picia drożdży. Ale wymyślę coś innego :D)
-zawalczyc o moją przesuszona skórę (od tygodnia wklepuje w siebie balsam litrami i widzę ogromną roznice. Nie swędzi mnie już wszystko, więc będę o to dbać :p)
-zaczac chodzić w sukienkach i spódnicach
-pozbyc się tej galaretki na brzuchu i z mojego miękkiego tyłka zrobić fajny umięśniony
-nie żreć słodyczy i czipsów. I kebabów! [emoji23]
- jeść śniadania!
-mieć psa (albo kota bez futra, ale mój się nie chce na niego zgodzić :( )
I mam jeszcze milion pomysłów, ale te są najbardziej prawdopodobne.

W tym roku życzę Wam też duuuuzo fasolek, a tym które je już mają, żeby miały jeszcze więcej :D i spokojnej ciąży i porodu ;*

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziewczyny!!!! Spełnienia marzen i slicznych, zdrowych dzieciaczków dla nas wszystkich!!! Ja wczoraj szalalam do 3 w nocy a teraz ide wybiegac lekkiego kacyka[emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was w nowym roku!
Oprocz ogromu szczęścia, życzę Wam dużo zdrówka i spełnienia wszystkich panów na ten 2018.
Właśnie! Macie jakieś plany?
Bo ja właśnie zdałam sobie sprawę, że chcę:
-zajsc w ciążę. (Ale to formalność, bo za kilka dni i tak będę w ciąży. Postanowione :D)
-Zapuścić włosy! (Tylko boję się picia drożdży. Ale wymyślę coś innego :D)
-zawalczyc o moją przesuszona skórę (od tygodnia wklepuje w siebie balsam litrami i widzę ogromną roznice. Nie swędzi mnie już wszystko, więc będę o to dbać :p)
-zaczac chodzić w sukienkach i spódnicach
-pozbyc się tej galaretki na brzuchu i z mojego miękkiego tyłka zrobić fajny umięśniony
-nie żreć słodyczy i czipsów. I kebabów! [emoji23]
- jeść śniadania!
-mieć psa (albo kota bez futra, ale mój się nie chce na niego zgodzić :( )
I mam jeszcze milion pomysłów, ale te są najbardziej prawdopodobne.

W tym roku życzę Wam też duuuuzo fasolek, a tym które je już mają, żeby miały jeszcze więcej :D i spokojnej ciąży i porodu ;*

Kochana raz w tygodniu rób sobie peeling z cukru białego i oliwki do ciała :) nawet takiej dziecięcej :) polecam mega !
No i jak zdejmiesz nadmiar zrogowaciałego naskórka to i balsam lepiej i głębiej będzie się wchłaniał :)

ckai9jcgjazlduyd.png

Kochana raz w tygodniu rób sobie peeling z cukru białego i oliwki do ciała :) nawet takiej dziecięcej :) polecam mega !
No i jak zdejmiesz nadmiar zrogowaciałego naskórka to i balsam lepiej i głębiej będzie się wchłaniał :)

ckai9jcgjazlduyd.png
Kiedyś tak robiłam, ale tu w Niemczech jest bardzo drobnoziarnisty cukier i nic nie daje, więc mam taka rękawice do peelingu i robi dobrze ;)
Przy okazji też gdzieś czytałam, że rozne masażery do celulitu też dają radę, więc nakładam balsam i masuje się. Nawet, jeśli to nic nie daje w nawilzeniu, to może zapobiegnie celulitowi [emoji23]

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziewczyny!!!! Spełnienia marzen i slicznych, zdrowych dzieciaczków dla nas wszystkich!!! Ja wczoraj szalalam do 3 w nocy a teraz ide wybiegac lekkiego kacyka[emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę zazdroszczę Ci tego biegania. Ja od paru lat się nie mogę zabrać za to. :D
W ogóle dzisiaj na Fejsie widziałam post chłopa, który zrobił wczoraj ponad 111 km na bieżni :D

Do góry