ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Nie właśnie jeszcze nie może jak poznamy płećMasz tych suwaczkow, m a cie juz wybrane imioma =))
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie właśnie jeszcze nie może jak poznamy płećMasz tych suwaczkow, m a cie juz wybrane imioma =))
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Niestety u mnie skończyło się to krwotokiem i usunìęciem jajowodu, ale w tamtym czasie się nie starałam.A jak u Ciebie zakończyła się pozamaciczna? Miałaś laparoskopie? Ja mialam podany metotrexat, teraz czekam na @ ... ogolnie 3 miesiące musimy się wstrzymać, a później nie wiem , czy zaryzykować i dalej się starać czy zrobić drożność, slyszalam różne opinie i mam trochę metlik...
Strach jest przez kawał czasu ale chęć posiadania dziecka jest większa. Po prostu trzeba sie obserwować.Właśnie to mnie przeraża... Teraz boję się myśli że znowu zobaczę dwie kreski... i strach panikę... a z drugiej strony nadzieja.
Pewnie! Witaj:* Kazda z nas ma inna sytuacje i dlatego mozemy nawzajem sobie pomagac i wspierac.Cześć Dziewczyny!
Kiedyś już do Was pisałam, ale miałam kilka przykrych sytuacji... ogółem w końcu się udało, ale niestety ciąża pozamaciczna... w efekcie odechcialo mi się wszystkiego... powoli dochodzę do siebie, w wolnym czasie Was podczytuje i w końcu nabrałam odwagi żeby znowu napisać! Mam nadzieję że mnie przyjmiecie?
Dzięki;*Pewnie! Witaj:* Kazda z nas ma inna sytuacje i dlatego mozemy nawzajem sobie pomagac i wspierac.