reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A to zależy.. najchetniej 10 lub 12
1514663849-6d2841393d417c28-aaaaaa.jpeg

Ta ma np. 10 jeszcze goraca. A wybralas jakis wzór???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
1514665445-4b2201b0486ca6e5-aaaaaa.jpeg

Spapugowałam po Tobie trochę, ale o wiele prostszy.

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Na wychowawczym! Ha ha ha....
Żartowałam, będę z Krzyśkiem na turnusie to coś podziergam. Przez trzy tygodnie coś zdążę.

Cześć Dziewczyny!
Kiedyś już do Was pisałam, ale miałam kilka przykrych sytuacji... ogółem w końcu się udało, ale niestety ciąża pozamaciczna... w efekcie odechcialo mi się wszystkiego... powoli dochodzę do siebie, w wolnym czasie Was podczytuje i w końcu nabrałam odwagi żeby znowu napisać! Mam nadzieję że mnie przyjmiecie?:)

Cześć Dziewczyny!
Kiedyś już do Was pisałam, ale miałam kilka przykrych sytuacji... ogółem w końcu się udało, ale niestety ciąża pozamaciczna... w efekcie odechcialo mi się wszystkiego... powoli dochodzę do siebie, w wolnym czasie Was podczytuje i w końcu nabrałam odwagi żeby znowu napisać! Mam nadzieję że mnie przyjmiecie?:)
Chodź kochana do nas! Je też po pozamacicznej i poronieniu, więc conieco wiem co czujesz. Rozgość się, wygadaj. Czuj się jak u siebie.

reklama
A jak u Ciebie zakończyła się pozamaciczna? Miałaś laparoskopie? Ja mialam podany metotrexat, teraz czekam na @ ... ogolnie 3 miesiące musimy się wstrzymać, a później nie wiem , czy zaryzykować i dalej się starać czy zrobić drożność, slyszalam różne opinie i mam trochę metlik...

Do góry