reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny coś dziwnego sie dzieje.. znalazlam na papierze dosc duze pasemko krwi [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji51] [emoji51] [emoji51] [emoji51] [emoji43] [emoji43] [emoji43] [emoji43]

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Właśnie siedząc sobie w wannie spojrzałam na pudełko gdzie trzymam testy owulacyjne i postanowiłam zrobić :D Tak wiem że to nie ma sensu ale weź wytłumacz głupiej babie :D Wynik testu macie niżej,niby negatyw ale kreska dość wyraźną. A tak wgl dziś 25dc i piersi stały się tkliwe mam też znów ciągle zachcianki na jedzenie :D Tak jak zawsze przed @ :( I tak wiem że nic z tego obiecałam sobie że nie będę się nakręcać ale im bliżej @ tym bardziej chce aby ta wstrętna@ nie przyszła :( Pozatym widzę że pod koniec roku jest tu wysyp kreseczek :p Bardzo mnie to cieszy :D aby ta dobra passa utrzymała się jak najdłużej ;)

Załączniki

• Screenshot_2017-12-30-18-57-11.png
    Screenshot_2017-12-30-18-57-11.png
    283,5 KB · Wyświetleń: 101
Właśnie siedząc sobie w wannie spojrzałam na pudełko gdzie trzymam testy owulacyjne i postanowiłam zrobić :D Tak wiem że to nie ma sensu ale weź wytłumacz głupiej babie :D Wynik testu macie niżej,niby negatyw ale kreska dość wyraźną. A tak wgl dziś 25dc i piersi stały się tkliwe mam też znów ciągle zachcianki na jedzenie :D Tak jak zawsze przed @ :( I tak wiem że nic z tego obiecałam sobie że nie będę się nakręcać ale im bliżej @ tym bardziej chce aby ta wstrętna@ nie przyszła :( Pozatym widzę że pod koniec roku jest tu wysyp kreseczek :p Bardzo mnie to cieszy :D aby ta dobra passa utrzymała się jak najdłużej ;)

Ile dni do @ masz ?
Ja robiłam pare dni temu owulacyjny nie wiem po co :) mimo ze owulacji nie było wcale to pokazały sie 2 kreski . Lubię sie nakręcać chyba hehe mimo ze lakarz powiedział , ze nawet armia żołnierzy z super plemnikami nie miałaby co tu zapladniac bo Jajeczka brak to i tak wierze w cuda :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie siedząc sobie w wannie spojrzałam na pudełko gdzie trzymam testy owulacyjne i postanowiłam zrobić :D Tak wiem że to nie ma sensu ale weź wytłumacz głupiej babie :D Wynik testu macie niżej,niby negatyw ale kreska dość wyraźną. A tak wgl dziś 25dc i piersi stały się tkliwe mam też znów ciągle zachcianki na jedzenie :D Tak jak zawsze przed @ :( I tak wiem że nic z tego obiecałam sobie że nie będę się nakręcać ale im bliżej @ tym bardziej chce aby ta wstrętna@ nie przyszła :( Pozatym widzę że pod koniec roku jest tu wysyp kreseczek [emoji14] Bardzo mnie to cieszy :D aby ta dobra passa utrzymała się jak najdłużej ;)
A ja właśnie czekam az mi się siku zachce

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ile dni do @ masz ?
Ja robiłam pare dni temu owulacyjny nie wiem po co :) mimo ze owulacji nie było wcale to pokazały sie 2 kreski . Lubię sie nakręcać chyba hehe mimo ze lakarz powiedział , ze nawet armia żołnierzy z super plemnikami nie miałaby co tu zapladniac bo Jajeczka brak to i tak wierze w cuda :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero 08 stycznia mam mieć @ :D

A u mnie to zawsze na zawołanie,jak trzeba to wydusze siłą a zrobię xD

reklama
Do góry