reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To prawda :) ale lekarz mi mowil ze po takiej laparoskopii jest duza szansa na zajscie w ciaze. Wiec z jednej strony troche bolu ale potem jaka radosc ;)
Ja to cicho licze ze jak wezme te tabletki anty to one spowoduja ze to pieronstwo zniknie i potem szybko uda mi sie zajsc w ciaze:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tzn. mogli pobrac krew ale wynik 2 stycznia...mysle, ze do tego czasu @ juz przyjdzie bo kolejny sikaniec negatywny...tak jak mowilam zlosliwosc natury[emoji12]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No to faktycznie bez sensu oddawac ta krew. A ja mam cicha nadzieje ze nie dostaniesz @.

A ja miałam wrzucić zdjęcie :*
1514634995-b39851019f77a9d2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png
Piekna! Gratuluje i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Kasiu:*

I oto rozpoczelam piaty cykl staran!!! Malpa nawiedzila mnie wlasnie...o dziwo tym razem nie rozpaczam bo czulam, ze mnie tak podstepna malpa w ciula robi, szkoda tylko kasy na testy[emoji51] w tym cyklu bede testowac po terminie malpy a nie szalec od 10 dpo!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie nie:/ Wstretne te malpy...niech sobie ida na 9 miesiecy i dluzej!

reklama
Do góry