reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To prawda :) ale lekarz mi mowil ze po takiej laparoskopii jest duza szansa na zajscie w ciaze. Wiec z jednej strony troche bolu ale potem jaka radosc ;)
Ja to cicho licze ze jak wezme te tabletki anty to one spowoduja ze to pieronstwo zniknie i potem szybko uda mi sie zajsc w ciaze:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tzn. mogli pobrac krew ale wynik 2 stycznia...mysle, ze do tego czasu @ juz przyjdzie bo kolejny sikaniec negatywny...tak jak mowilam zlosliwosc natury[emoji12]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
No to faktycznie bez sensu oddawac ta krew. A ja mam cicha nadzieje ze nie dostaniesz @.

A ja miałam wrzucić zdjęcie :*
1514634995-b39851019f77a9d2-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png
Piekna! Gratuluje i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Kasiu:*

I oto rozpoczelam piaty cykl staran!!! Malpa nawiedzila mnie wlasnie...o dziwo tym razem nie rozpaczam bo czulam, ze mnie tak podstepna malpa w ciula robi, szkoda tylko kasy na testy[emoji51] w tym cyklu bede testowac po terminie malpy a nie szalec od 10 dpo!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie nie:/ Wstretne te malpy...niech sobie ida na 9 miesiecy i dluzej!

reklama
Do góry