reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No nie wiem to moja 1 ciąża a lekarz zaraz powiedzial"Pani się biedna z tymi wzdęciami zmaga- one w 2trym rzejda"[emoji23]

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ale w każdym razie bardzo Ci zazdroszczę tego, że nie musisz ściągać brzucha i legalnie możesz zwalić to na ciążę :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrobiłam dzisiaj jeszcze jeden i zgłupiałam. Na wczorajszym się po czasie pokazało coś, wiem że nie powinno się patrzeć na stare testy, ale mi nigdy jak nie byłam w ciąży to nawet po czasie się nic nie pokazywało. I dzisiaj cień cienia cienia chyba. Ale ja głupia jestem.
I jak już psychiatryk?
1514467749-b6feb83b219c83c0-aaaaaa.jpeg

...marzenia mają wielką moc...

[/IMG]
Mi wychodziły takie cienie po czasie jak w ciąży nie byłam.
Powtórz rano z porannego moczu Kochana. Trzymam kciuki!

ckai9jcgjazlduyd.png

W sumie jak siłą nakręcania się potrafię cycki powiększyć to może nawet jeszcze miesiąc wytrzymam. Idę się leczyć [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

Hej dziewczyny! Mam do was dziwne pytanie ;) Czytam różnie artykuły dotyczące wzmacniania płodności i już któryś raz spotykam się z taką informacją:

"Unikaj seksu oralnego w okresie owulacji - ślina jest enzymem trawiennym, który może negatywnie wpływać na aktywność plemników."

Któraś z was rozmawiała na ten temat z ginekologiem? A te którym udało się zaciążyć mogą potwierdzić albo zaprzeczyć? :)

Staramy się już 5 miesiąc i nadal nic :(
No tak jak się zjadą plemniki to raczej trudno zajść. .;) bo z czego ? ;) jeszcze takiego czegoś nie słyszałem ale chyba mozliwe

reklama
Hej dziewczyny ;)
Witam się w 23 dc, ten cykl był bez monitoringu i leków po ostatnim poronieniu, 5 dni do @ a ja od wczoraj czuję po cyckach i brzuchu, że chyba znowu się udało, od jutra chyba zacznę z testami żeby jakby co od razu do nich dzwonić, bo coś wspominali, że może aspirynę lub coś innego mi każą brać jak pozytywny będzie, trzymajcie kciuki ;)

Do góry