B
bibiU
Gość
@mala.wiedzma. a Ty nie stresujesz się zbliżającym testingiem? Bo ja tak, takie dziwne odczucie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba jutro tez sikne choc to dopiero 10 dpo będzie ale mam 4 bobotesty i mnie formalnie palą w lapy[emoji13]@mala.wiedzma. a Ty nie stresujesz się zbliżającym testingiem? Bo ja tak, takie dziwne odczucie mam
a Ty podplamiałaś teraz coś? Dobrze kojarze?Ja chyba jutro tez sikne choc to dopiero 10 dpo będzie ale mam 4 bobotesty i mnie formalnie palą w lapy[emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do @mala.wiedzma. to miało byća Ty podplamiałaś teraz coś? Dobrze kojarze?
Mnie tez, bardzo. Ale czekam do jutraJa chyba jutro tez sikne choc to dopiero 10 dpo będzie ale mam 4 bobotesty i mnie formalnie palą w lapy[emoji13]
Stresuje się bardzo mocno. Szczególnie, że brzuch mnie co raz bardziej zaczyna boleć i obawiam się, że testować musiała nie będę. A już się trochę napalilam, więc będzie ała, jak @ przyjdzie@mala.wiedzma. a Ty nie stresujesz się zbliżającym testingiem? Bo ja tak, takie dziwne odczucie mam
Nie to nie ja[emoji4] mnie jajnik wywalilo, brzuch boli ale mniej niz zwykle i dzis czuje sie jak lekko pijana[emoji4]a Ty podplamiałaś teraz coś? Dobrze kojarze?
Sikaj sikaj będe mieć dame do towarzystwa w testowaniuJa chyba jutro tez sikne choc to dopiero 10 dpo będzie ale mam 4 bobotesty i mnie formalnie palą w lapy[emoji13]
Taak. Od 4 dni mam plamienia. Wiec wszystko wskazuje na @, a ja sobie wmawiam cionsze [emoji14]Do @mala.wiedzma. to miało być
Ojjj to chyba każda se wmawia i też się boje rozczarowaniaTaak. Od 4 dni mam plamienia. Wiec wszystko wskazuje na @, a ja sobie wmawiam cionsze [emoji14]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom