reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja chyba jutro tez sikne choc to dopiero 10 dpo będzie ale mam 4 bobotesty i mnie formalnie palą w lapy[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez, bardzo. Ale czekam do jutra :D
@mala.wiedzma. a Ty nie stresujesz się zbliżającym testingiem? Bo ja tak, takie dziwne odczucie mam
Stresuje się bardzo mocno. Szczególnie, że brzuch mnie co raz bardziej zaczyna boleć i obawiam się, że testować musiała nie będę. A już się trochę napalilam, więc będzie ała, jak @ przyjdzie ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale bym ciasto świąteczne zjadła. Już się nie mogę niedzieli doczekać bo wtedy mama mi da. Ja na święta nie pieke nic daje mi mama. Ja pieke na sylwestra i robie u siebie w domu i ciasto daje mamie. Taką wymianke robimy :D

Do góry