reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Miałam to samo przy zagnieżdżaniu [emoji23] zaczęło się 6dpo i trwało do 12dpo

ckaiyx8d63pd6voi.png
A mialas w tym czasie uczucie sennosci i wieksze zmeczenie?
Jejj zaczybam sie nakrecac. Wlasnie sie obudzilam. Spalam ponad godzine. Nigdy bie spie w ciagu dnia, bo nie umiem, a teraz mnie ścięło. Ale to chyba przez przeziębienie :(

reklama
My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
1513957657-9fc308889ad71a4a-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...

ckaiyx8d63pd6voi.png
Borajstwo!
Utul go od ciotki [emoji173]
Dużo zdrówka Kochana!

ckaiyx8d63pd6voi.png
Bidulek[emoji26] moj dwa lata temu dostal wirusowe zapalenie płuc i zastrzyki mial dwa razy dziennie.przez dwa tygodnie...dramat[emoji26]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry