Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bralam, zadnej roznicy nie odczulam.Dziewczyny czy ktoras z was brala moze Castagnus?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo tak sie zastanawiam czy jak @ przyjdzie to nie spróbować...Ja bralam, zadnej roznicy nie odczulam.
Sprobowac.nie zaszkodzi. Moze cos pomogl, ale fizycznie tego nie odczulamBo tak sie zastanawiam czy jak @ przyjdzie to nie spróbować...
Ja też się zastanawiałam czy brać raz czy dwa, ale skoro większość dziewczyn bierze dwa razy i taka jest dawka zalecana to biorę dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzić a nie chce brać raz dziennie żeby potem się nie okazało że za małe dawki brałam Trzy miesiące raz dziennie to tak jak byś brała półtora miesiąca dwa razy dziennie. Ja biorę półtora miesiąca i widzę już zmiany, przede wszystkim mam śluz którego wcześniej było bardzo mało, i libido mi się zwiększyło. Myślę że jednak dobrze że biorę dwa razy dziennie bo gdybym brała raz dziennie to na takie efekty musiała bym czekać trzy miesiąceMi lekarz też właśnie kazał raz dzienne
A co bierzesz?Ja też się zastanawiałam czy brać raz czy dwa, ale skoro większość dziewczyn bierze dwa razy i taka jest dawka zalecana to biorę dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzić a nie chce brać raz dziennie żeby potem się nie okazało że za małe dawki brałam Trzy miesiące raz dziennie to tak jak byś brała półtora miesiąca dwa razy dziennie. Ja biorę półtora miesiąca i widzę już zmiany, przede wszystkim mam śluz którego wcześniej było bardzo mało, i libido mi się zwiększyło. Myślę że jednak dobrze że biorę dwa razy dziennie bo gdybym brała raz dziennie to na takie efekty musiała bym czekać trzy miesiące
Ja też biorę ovarin ale mi lekarz kazał. 2 razy dziennie , a propos poprzedniego postu tez się dziwię ze lekarz kazał. Ci jeść tylko suplement diety ...ja bym poszła do innego ginekologa...Ja? Mi kazał raz dziennie ale wszędzie dziewczyny piszą że dwa razy dziennie i na opakowaniu też tak pisze,więc biorę 2xdziennie
Ja bralan miesiąc w niczym mi nie pomógł no ale prolaktynw mam w normieDziewczyny czy ktoras z was brala moze Castagnus?