reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz sie dziewczyny o niebo lepiej czuje. Musialam.rano wziac.leki, bo mialam stan podgorączkowy, niestety teraz na l4 sobie nje moge pozwolic, bo by mnie chyba w pracy przechrzcili :p gardlo juz prawie nie boli :)

reklama
Mi lekarz też właśnie kazał raz dzienne
Ja też się zastanawiałam czy brać raz czy dwa, ale skoro większość dziewczyn bierze dwa razy i taka jest dawka zalecana to biorę dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzić :) a nie chce brać raz dziennie żeby potem się nie okazało że za małe dawki brałam :) Trzy miesiące raz dziennie to tak jak byś brała półtora miesiąca dwa razy dziennie. Ja biorę półtora miesiąca i widzę już zmiany, przede wszystkim mam śluz o_O którego wcześniej było bardzo mało, i libido mi się zwiększyło. Myślę że jednak dobrze że biorę dwa razy dziennie bo gdybym brała raz dziennie to na takie efekty musiała bym czekać trzy miesiące :D

Ja też się zastanawiałam czy brać raz czy dwa, ale skoro większość dziewczyn bierze dwa razy i taka jest dawka zalecana to biorę dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzić :) a nie chce brać raz dziennie żeby potem się nie okazało że za małe dawki brałam :) Trzy miesiące raz dziennie to tak jak byś brała półtora miesiąca dwa razy dziennie. Ja biorę półtora miesiąca i widzę już zmiany, przede wszystkim mam śluz o_O którego wcześniej było bardzo mało, i libido mi się zwiększyło. Myślę że jednak dobrze że biorę dwa razy dziennie bo gdybym brała raz dziennie to na takie efekty musiała bym czekać trzy miesiące :D
A co bierzesz?

Ja? Mi kazał raz dziennie ale wszędzie dziewczyny piszą że dwa razy dziennie i na opakowaniu też tak pisze,więc biorę 2xdziennie
Ja też biorę ovarin ale mi lekarz kazał. 2 razy dziennie , a propos poprzedniego postu tez się dziwię ze lekarz kazał. Ci jeść tylko suplement diety ...ja bym poszła do innego ginekologa...

reklama
Do góry