reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz sie dziewczyny o niebo lepiej czuje. Musialam.rano wziac.leki, bo mialam stan podgorączkowy, niestety teraz na l4 sobie nje moge pozwolic, bo by mnie chyba w pracy przechrzcili :p gardlo juz prawie nie boli :)

reklama
Mi lekarz też właśnie kazał raz dzienne
Ja też się zastanawiałam czy brać raz czy dwa, ale skoro większość dziewczyn bierze dwa razy i taka jest dawka zalecana to biorę dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzić :) a nie chce brać raz dziennie żeby potem się nie okazało że za małe dawki brałam :) Trzy miesiące raz dziennie to tak jak byś brała półtora miesiąca dwa razy dziennie. Ja biorę półtora miesiąca i widzę już zmiany, przede wszystkim mam śluz o_O którego wcześniej było bardzo mało, i libido mi się zwiększyło. Myślę że jednak dobrze że biorę dwa razy dziennie bo gdybym brała raz dziennie to na takie efekty musiała bym czekać trzy miesiące :D

Ja też się zastanawiałam czy brać raz czy dwa, ale skoro większość dziewczyn bierze dwa razy i taka jest dawka zalecana to biorę dwa razy dziennie nie powinno zaszkodzić :) a nie chce brać raz dziennie żeby potem się nie okazało że za małe dawki brałam :) Trzy miesiące raz dziennie to tak jak byś brała półtora miesiąca dwa razy dziennie. Ja biorę półtora miesiąca i widzę już zmiany, przede wszystkim mam śluz o_O którego wcześniej było bardzo mało, i libido mi się zwiększyło. Myślę że jednak dobrze że biorę dwa razy dziennie bo gdybym brała raz dziennie to na takie efekty musiała bym czekać trzy miesiące :D
A co bierzesz?

Ja? Mi kazał raz dziennie ale wszędzie dziewczyny piszą że dwa razy dziennie i na opakowaniu też tak pisze,więc biorę 2xdziennie
Ja też biorę ovarin ale mi lekarz kazał. 2 razy dziennie , a propos poprzedniego postu tez się dziwię ze lekarz kazał. Ci jeść tylko suplement diety ...ja bym poszła do innego ginekologa...

reklama
Do góry