reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O bosze, wszystko mnie boli, brzuch mnie boli, jajniki na zmianę kłuja, krzyż mnie boli, sutki mnie bolą, wargi sromowe mam nabrzmiałe i bolą, ślusu dużo gęstego i białego. Nie wiem co z tego będzie, ale mnie wykończy.

...marzenia mają wielką moc...

O bosze, wszystko mnie boli, brzuch mnie boli, jajniki na zmianę kłuja, krzyż mnie boli, sutki mnie bolą, wargi sromowe mam nabrzmiałe i bolą, ślusu dużo gęstego i białego. Nie wiem co z tego będzie, ale mnie wykończy.

Ciooonsza :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

Co niektóre objawy masz bardzo ciążowe :) Trzymam kciuki za kolejny na forum świąteczny prezent ;)

A który u Ciebie dc? Zamierzasz testować w najbliższym czasie?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się dziewczęta z rana. Jestem nieprzytomna, sącze kawę i od 7.30 robota.. Masakra. Ale jak mus to mus. Dziś koło 14 znów pewnie strzelę sobie drzemkę z syńciem.
Kto dziś testuje ? Bądź w najbliższym czasie ?? :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam się dziewczęta z rana. Jestem nieprzytomna, sącze kawę i od 7.30 robota.. Masakra. Ale jak mus to mus. Dziś koło 14 znów pewnie strzelę sobie drzemkę z syńciem.

ckaiyx8d63pd6voi.png
O ile @ nie przyjdzie, to ja. Jakoś w sobotę albo niedzielę. Zobaczymy. :D
Współczuję zamieszania w pracy. Babeczka u której robię paznokcie też mówiła, że ma dramat. Od 8 do 21 tylko siedzi i piłuje.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ja wstalam z mężem śniadanie zjeść, zrobiłam mu kanapki i wracam do wyra [emoji16]
Współczuję Ci zapierdzielu przed świętami i to jeszcze w ciazy ale z drugiej strony nie dziwię Ci się, teraz taki czas że i kasa się przyda a klientek w 3 i jeszcze trochę bo okres gorący.
Dużo wytrwałości życzę!

Do góry