reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki moj wlasnie dostal tel od lekarza. 14 lutego ma zabieg na te zwezenie cewki moczowej i ok 3 tyg bedzie niesprawny. Takze zostaje nam styczen na staranka jesli teraz nie pyknie. Ale juz sobie obiecalam, ze jesli ani teraz, ani w styczniu sie nie uda, to wykorzystam luty na badania. Powtorze tarczyce, hormony i bede spokojniejsza :)

A ile masz do @ ? Kiedy testujesz ? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg

reklama
Dziewczyny, jest moja betka!!! 14,61! Jestem przeszczęśliwa. Już kocham tę małą kropkę i już się bardzo o nią boję.

Bardzo, bardzo się cieszę. Cudowne uczucie i życzę go mocno każdej z Was już niebawem.

Dziękuję Wam, że mnie tu tak dzielnie wspierałyście, było mi łatwiej czekać! [emoji173]️

623a179fe66e59500ed2b45eea594826.jpg

Cudownie! Gratuluje Ci z całego serduszka[emoji844] rośnijcie sobie zdrowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji173]️[emoji173]️

Do góry