O'Hara
Fanka BB :)
To sikaj w sobotę, na test ale
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty, No rzeczywiście jakby się tak przyjrzeć! Ale ja się boje ze już mam omamy
Po powiększeniu zdjęcia na maxa ja tam widzę cień. Albo piksele się tak niefortunnie złożyły.
Mnie się tez wydaje, ze coś tam jest ale może niepotrzebnie nakrecamy [emoji6][emoji6]
Dziewczyny któraś wrzucała tu taki wykres z dniami po owu i procentach pozytywnych testów w tych dniach. Ma to któraś blisko? Żebym mog£a obczaić?
Kurde no faktycznie po powiekszeniu cos tam jest a ktory to masz dc? I ile do @?Tak sie podjaralam , ze i ja sobie siknelam Hahaha [emoji173][emoji173][emoji173][emoji23][emoji23][emoji23] w sumie nawet nie wiem po co [emoji12] No i biel uderzyła mnie w mózg [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Beenka a powiedziałaś już chłopu?