reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ten na dole jest z apteki i świeży. U góry Allegro z rana. [emoji849][emoji849][emoji849]

bc1dd82be483c81767524d39a6ff9065.jpg
Jest cien

eikt3e3k96x30qte.png

Dziewczynki moj wlasnie dostal tel od lekarza. 14 lutego ma zabieg na te zwezenie cewki moczowej i ok 3 tyg bedzie niesprawny. Takze zostaje nam styczen na staranka jesli teraz nie pyknie. Ale juz sobie obiecalam, ze jesli ani teraz, ani w styczniu sie nie uda, to wykorzystam luty na badania. Powtorze tarczyce, hormony i bede spokojniejsza :)

Ale piszecie kiedy macie na to czas jeszcze przed świętami ja odpadam. Dziś byłam u gina ciąża okazała się być jeszcze mlidsz 7t3d A z ostatniego usg to powinno być 8t2d ale ok serduszko było tylko na to czekałam. Mój M tez był uprzedził to jak to wygląda ale jak już zobaczył na własne oczy to szok czerwony jak burak na następny raz pójdzie jak przez brzuch będzie. Nowy termin porodu 04.08

eikt3e3k96x30qte.png

Dziewczyny któraś wrzucała tu taki wykres z dniami po owu i procentach pozytywnych testów w tych dniach. Ma to któraś blisko? Żebym mog£a obczaić?

reklama
Do góry