reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja wlasnie po zakupach prezentowych . Staremu buty kupiłam :) bo on jak baba z butami . Im wiecej tym szczęśliwszy :) mam nadzieje , ze mu sie spodobają . Synek grę nowa przytuli . Resztę rodzinki w perfumy zaopatrze a teściowa w wymarzony szal i z głowy [emoji51][emoji51]
Nie wiem dziewczyny czy to zasługa tego eutyroxu ( dzis rano wzięłam 1 tabl ) ale jakaś taka pozytywna jestem . Niczym sie nie martwię i wszystko jest dzis na plus [emoji2] nawet to , ze jestem na duphastonie , do @ prawie tydzien a ja mam jakis brudnawy sluz . Taki dziwny . Ale juz mnie w moim organizmie nic mnie juz nie zdziwi [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie :( Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany

A to prywatnie chodzisz ?
Boziu bidulka . [emoji29] tule mocno !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie :( Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany

Ja myśle, ze mimo wszystko powinnaś spróbować dostać się do innego dentysty :) spróbuj chociaż :)

Ja wlasnie po zakupach prezentowych . Staremu buty kupiłam :) bo on jak baba z butami . Im wiecej tym szczęśliwszy :) mam nadzieje , ze mu sie spodobają . Synek grę nowa przytuli . Resztę rodzinki w perfumy zaopatrze a teściowa w wymarzony szal i z głowy [emoji51][emoji51]
Nie wiem dziewczyny czy to zasługa tego eutyroxu ( dzis rano wzięłam 1 tabl ) ale jakaś taka pozytywna jestem . Niczym sie nie martwię i wszystko jest dzis na plus [emoji2] nawet to , ze jestem na duphastonie , do @ prawie tydzien a ja mam jakis brudnawy sluz . Taki dziwny . Ale juz mnie w moim organizmie nic mnie juz nie zdziwi [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zobaczysz, ze po tym eutyroxie nawet ciotencja się ureguluje :) ja miałam bardzo długie i obfite @ a po eutyroxie max 4 dni i to takie krwawienie, ze idzie to ogarnąć a nie tampon co 20min do wymiany :)

Zobaczysz, ze po tym eutyroxie nawet ciotencja się ureguluje :) ja miałam bardzo długie i obfite @ a po eutyroxie max 4 dni i to takie krwawienie, ze idzie to ogarnąć a nie tampon co 20min do wymiany :)

Ja w sumie nigdy nje miałam obfitych małp .
No zobaczymy jak bedzie teraz .

Kurde buty kupione a tu jeszcze taka ładna koszule trafiłam ....
1513697821-b037ffcae1de4ffe-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry