marta_usssek
Fanka BB :)
No są kreseczki, pięknie, moje gratulacje ale masz fantastyczny prezent na Święta
Benka jak tam betka ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No są kreseczki, pięknie, moje gratulacje ale masz fantastyczny prezent na Święta
Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany
Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany
Ja wlasnie po zakupach prezentowych . Staremu buty kupiłam bo on jak baba z butami . Im wiecej tym szczęśliwszy mam nadzieje , ze mu sie spodobają . Synek grę nowa przytuli . Resztę rodzinki w perfumy zaopatrze a teściowa w wymarzony szal i z głowy [emoji51][emoji51]
Nie wiem dziewczyny czy to zasługa tego eutyroxu ( dzis rano wzięłam 1 tabl ) ale jakaś taka pozytywna jestem . Niczym sie nie martwię i wszystko jest dzis na plus [emoji2] nawet to , ze jestem na duphastonie , do @ prawie tydzien a ja mam jakis brudnawy sluz . Taki dziwny . Ale juz mnie w moim organizmie nic mnie juz nie zdziwi [emoji51]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zobaczysz, ze po tym eutyroxie nawet ciotencja się ureguluje ja miałam bardzo długie i obfite @ a po eutyroxie max 4 dni i to takie krwawienie, ze idzie to ogarnąć a nie tampon co 20min do wymiany
Ja w sumie nigdy nje miałam obfitych małp .
No zobaczymy jak bedzie teraz .
Kurde buty kupione a tu jeszcze taka ładna koszule trafiłam ....
Fajna! To może i jedno i drugie?