Dagaa11
Fanka BB :)
Poproszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poproszę
Ja w cyklu w którym zaszłam w ciąże też miałam maraton i się udało, w tym cyklu też maraton i czekam na efektyAle się napaliłam na ten system maratonowy @Beenka ten cykl odpuszczam ale w styczniowym zajade starego [emoji16][emoji16]
Ja w cyklu w którym zaszłam w ciąże też miałam maraton i się udało, w tym cyklu też maraton i czekam na efekty
Ja miałam 4,25 a teraz spadło mi do 1,01A jakie tsh macie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierdziu !!!!! Ale cudnie !!! Gratuluje po cichutku oczywiscie !
A kiedy sie przytulaliscie ? Tak szybko test wykazał ? ))))) [emoji177][emoji177][emoji177][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nosz kur** życzę Ci tej ciąży jak cholerkaNo kuzwa jak po maratonie nie zajdę to już nie wiem [emoji846][emoji846]
Czyli od 10 już jesteście bez seksu?Strzeliliśmy mały maraton w tym miesiącu. Na bogato [emoji6].
Dziękuję, po cichu rzecz jasna [emoji846].
Czyli od 10 już jesteście bez seksu?