mala.wiedzma.
Fanka BB :)
No raczej. Błysk bieli ale z jednej strony mnie to trochę uspokoiło. Jakoś będzieA ty szczałaś już? [emoji16]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No raczej. Błysk bieli ale z jednej strony mnie to trochę uspokoiło. Jakoś będzieA ty szczałaś już? [emoji16]
Super.piekne kresko :* ktory dzien cyklu i ktory po owu?Jak faktycznie się udało, to też próbuj, wykończ chłopa!
Jejku jak mnie takie newsy z rana cieszą! Idziecie dziewczyny jak burza, no jedna za drugą! [emoji7] a na resztę czekamy z kciukasami zaciśniętymi [emoji173]Dziewczyny, bardzo dziękuję! Jesteście cudowne!
Wróciłam z tej bety, ale wyniki wieczorem, nawet do 20, bo to punkt pobrań jest [emoji849]. Ale to z górki. 9h 15 min. i gin w międzyczasie. O pracy mogę zapomnieć, bo już dzisiaj się nie skupię.
Jezu Gratulacje !!!!!Ten na dole jest z apteki i świeży. U góry Allegro z rana. [emoji849][emoji849][emoji849]
Haha to tak szybko Ci wyszedł test praktycznie jak i mi [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]No, już jestem tak podekscytowana, że chyba pójdę na tą betkę Dzisiaj mam jeszcze gina po południu, bo chciałam te hormony zrobić.
Termin @ mam na 23.12.
To teraz masz na mnie czekac na Wrzesnniowkach! Moj mąż obiecał, ze bedzie tyle ruchal w tym cyklu az wyrucha =) hahah
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Super.piekne kresko :* ktory dzien cyklu i ktory po owu?
Tak mnie natchnelyscie tymi wczesnymi, pozytywnymi testami, ze chyba zaryzykuję i zrobię test tez 11 dpo czyli w wigilię[emoji23]Dzięki! [emoji8] 25dc, 11dpo, 4 do @.