reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@KatiNails ja też podpisuję się pod tym co pisały dziewczyny, że bliźniaki będą u Ciebie, a kreski to masz takie piękne jakich każda z nas by sobie pewnie życzyła w dzień @ :) raz jeszcze gratuluję :)
I ja Wam całym sercem życzę tak samo nocnych albo mocniejszych kresek ! :* Każdej :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Nie, nie.mierzylam. dla mnie to kokejny stres, chcialam wyluzowac w tym cyklu ;)

Ja tez raz rozkminialam żeby mierzyć tempke, nawet obczaiłam taki termometr w necie, ze instalujesz aplikacje i on wszytsko robi sam. Tylko mierzysz temperaturę a on sam zza pomocą aplikacji robi wykresy i różne takie i już byłam o krok by go kupić ale później sobie myśle: „a na ch** mi to?! Kolejna rzecz to stresowania się tylko” i nie kupiłam i nie mierze... i jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16]

Moje starania trwają 7 cykl .
Mam juz synka 11 letniego . Mam 32 lata .
Eutyrox dostałam na obniżenie tsh, mam 2,4 .
Dostinex na obniżenie prolaktyny bo jest 19.
Duphaston na to aby jajeczkowanie zaczęło występować . Mam nadzieje , ze szybko wszustko sie unormuje choć czytam ze ten eutyrox lubi spowodować niezle wariacje w organizmie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę eutyrox i nie mam żadnych skutków ubocznych, znam też dużo osób, które go zażywają i żadna z nich nie narzeka, więc myślę, że nie masz się czego obawiać, przynajmniej ze strony tego leku. A jesteś pewna że czytałaś o eutyroxie?

Kati gratulację !!!! Ja mam zapalenie tchawicy więc siedzę ten tydzień w domu...jestem 5dpo i już cycki bolą a do tego lewy jajnik mnie dziś tak w nocy bolał, ze aż się obudzilam:( Oficjalnie otwieram comiesięczne nakręcanie :p

Ja biorę eutyrox i nie mam żadnych skutków ubocznych, znam też dużo osób, które go zażywają i żadna z nich nie narzeka, więc myślę, że nie masz się czego obawiać, przynajmniej ze strony tego leku. A jesteś pewna że czytałaś o eutyroxie?

Ja tez biorę eutyrox 50 już z ponad pol roku i czuje się po nim nawet lepiej [emoji16]

Ja też biorę Euthyrox, najpierw 50 a teraz 75 i czuję się normalnie :) Chociaż koleżanka, która też brała w ciąży miała kołatania serca.

reklama
Do góry