reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@KatiNails ja też podpisuję się pod tym co pisały dziewczyny, że bliźniaki będą u Ciebie, a kreski to masz takie piękne jakich każda z nas by sobie pewnie życzyła w dzień @ :) raz jeszcze gratuluję :)
I ja Wam całym sercem życzę tak samo nocnych albo mocniejszych kresek ! :* Każdej :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Nie, nie.mierzylam. dla mnie to kokejny stres, chcialam wyluzowac w tym cyklu ;)

Ja tez raz rozkminialam żeby mierzyć tempke, nawet obczaiłam taki termometr w necie, ze instalujesz aplikacje i on wszytsko robi sam. Tylko mierzysz temperaturę a on sam zza pomocą aplikacji robi wykresy i różne takie i już byłam o krok by go kupić ale później sobie myśle: „a na ch** mi to?! Kolejna rzecz to stresowania się tylko” i nie kupiłam i nie mierze... i jestem szczęśliwa [emoji16][emoji16][emoji16]

Moje starania trwają 7 cykl .
Mam juz synka 11 letniego . Mam 32 lata .
Eutyrox dostałam na obniżenie tsh, mam 2,4 .
Dostinex na obniżenie prolaktyny bo jest 19.
Duphaston na to aby jajeczkowanie zaczęło występować . Mam nadzieje , ze szybko wszustko sie unormuje choć czytam ze ten eutyrox lubi spowodować niezle wariacje w organizmie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę eutyrox i nie mam żadnych skutków ubocznych, znam też dużo osób, które go zażywają i żadna z nich nie narzeka, więc myślę, że nie masz się czego obawiać, przynajmniej ze strony tego leku. A jesteś pewna że czytałaś o eutyroxie?

Kati gratulację !!!! Ja mam zapalenie tchawicy więc siedzę ten tydzień w domu...jestem 5dpo i już cycki bolą a do tego lewy jajnik mnie dziś tak w nocy bolał, ze aż się obudzilam:( Oficjalnie otwieram comiesięczne nakręcanie :p

Ja biorę eutyrox i nie mam żadnych skutków ubocznych, znam też dużo osób, które go zażywają i żadna z nich nie narzeka, więc myślę, że nie masz się czego obawiać, przynajmniej ze strony tego leku. A jesteś pewna że czytałaś o eutyroxie?

Ja tez biorę eutyrox 50 już z ponad pol roku i czuje się po nim nawet lepiej [emoji16]

Ja też biorę Euthyrox, najpierw 50 a teraz 75 i czuję się normalnie :) Chociaż koleżanka, która też brała w ciąży miała kołatania serca.

reklama
Do góry