reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia po tym co się Tobie przydarzyło zaczęłam bardziej się stresować a teraz doszła ta sama sytuacja u Kalinovej :( Nie wiem jak wytrzymam do środowego prenatalnego, wykończy mnie ten stres i obawa, nie dość że boję się wyników samego badania to jeszcze teraz stresuję się czy serduszko nadal boje :( Masakra jakaś. Ty się dowiedziałaś na drugiej wizycie?
Na drugiej wizycie co byla przyspieszona z poqodu plamień serduszko zajeb*ście ładnie bilo. No ale pojawila się jednorazowa krew na papierze trzy dni pozniej i biegiem do szpitala no i dupa.....serduszko nie bilo. A ze od srody do soboty ladnie uroslo to najprawdopodobniej przestalo bic serduszko w momencie jak zobaczylam krew na papierze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@olaaa7 tak pozatym to jesteś na etapie dalszym o wiele niż ja bylam, konczysz 1 trymestr za pare dni tak że spokojnje. U Ciebie bedzie dobrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Betka wykonana. Okazało się, że moja ciotka pracuje w tym punkcie pobrań więc siłą rzeczy się dowiedziała. Wyniki ok. 18.00 lub jutro rano.
Niestety kiedy wróciłam zauważyłam, że troszkę bardziej poplamiłam wkładkę. Niby piszą, że to normalne ale jednak na wątkach ciążowych widać, że takie plamienia często się źle kończą...
Nie stresuj się to mogą być pozostałości po zagnieżdżaniu :* spokojnie :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Uwaga z tymi skarpetkami!
Jak jeszcze nie używałas to zrób próbę! Koleżance tak zaczęła platami schodzic skóra ze z krwią na stopach do podologa leciała!
Mam zdjęcia ale Wam oszczędze;p
Chyba że już robiłaś i znasz te firmę ale zawsze warto zrobić próbę na mslym fragmencie skóry
Ja nie polecam skarpetek od strony kosmetycznej.... Jako zawodową kosmetyczka

ckaiyx8d63pd6voi.png

Jakbym nie zatestowała wcześniej, a poczekała do terminu @ moim oczom pokazałyby się takie kreski !
26dc. Dzień @ z aplikacji. Dzień @ zgodnie z moimi normalnie 28dniowymi cyklami w środę.
Nawet z Aleksem w 27dc tak mocny test nie wyszedł :)
Teraz jestem już spokojna i jeszcze większą dawkę ciążowych fluidów Wam wysyłam ! Ciąża podobno zaraźliwa więc !!! Zarażajcie się wszystkie ! :*
1513591011-f0c094cb5fb61eca-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Jakbym nie zatestowała wcześniej, a poczekała do terminu @ moim oczom pokazałyby się takie kreski !
26dc. Dzień @ z aplikacji. Dzień @ zgodnie z moimi normalnie 28dniowymi cyklami w środę.
Teraz jestem już spokojna i jeszcze większą dawkę ciążowych fluidów Wam wysyłam ! Ciąża podobno zaraźliwa więc !!! Zarażajcie się wszystkie ! :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Piękne! Aż mi łezka w oku stanęła[emoji7] wielkie zazdro i duuuuuuuzo duuuuuuzo zdrówka [emoji8][emoji8][emoji8]

Ja dzisiaj wstalam po 11. Zjadlam dzisiaj rosól u teściów na obiad, po tym szklanka coli dwa kawalki babki cytrynowej i mandarynke. A teraz wpieprzam te rurki truskawkowe. M dzisiaj na nocke idzie a wieczotem w tv leci Maska tak ze bedzie co oglądac. A zgaga mnie zaczyna lapac. Ale od wczoraj sie kiepsko czulam. A od paru dni cos mnie zoladek bolal ale to chyba ze stresu zwiazanego z rozmową o pracę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

hej Elodia kiedy idziesz na rozmowę ?

ckaiyx8d63pd6voi.png

Naprawdę te Twoje kreski są bardzo silne. Moja wczorajsza w 29dc była bladziutka. Ale to raczej moja jest norną, Ty jesteś fonemenem medycznym. :D

ckaiyx8d63pd6voi.png
cudne te skarpetki :) a kreseczki idealnie się wpasowały :D:D

reklama
Do góry