reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurka staraj sie nie nakrecac ale wiesz ze przy pcos te pecherzyki moga faktycznie nie pekac. A dopiero w tym miesiacu zaczelas robic te testy z rosmana?
Tak, zawsze robilam te z allegro, ale jeszcze inne niz mam teraz. No zobaczymy co bedzie. W sumie lekarz powiedzial, ze raczej nie powinnam miec problemu z niepekajacymi pecherzykami, bo szybko problem zostal zauwazony i szybko zaczelam leczenie. No zobaczymy...

reklama
Tak, zawsze robilam te z allegro, ale jeszcze inne niz mam teraz. No zobaczymy co bedzie. W sumie lekarz powiedzial, ze raczej nie powinnam miec problemu z niepekajacymi pecherzykami, bo szybko problem zostal zauwazony i szybko zaczelam leczenie. No zobaczymy...
To zycze Ci by to nie byly nie pekajace pecherzyki a poprostu to ze dlugo utrzymuje sie hormon i test go pokazuje na kreseczce. A te kreski od 18dc do 20dc roznia sie?moze trosze bladsze?

Kurde, mam nadzieje ze jak już będę rodzic, to urodzę SN! Bo po cesarce trzeba ze 2 lata odczekać do następnej ciąży! Nie mam czasu! :)
Czyli można trzaskać jedno po drugim jednak! Uspokoiłam się :)
Co rok to prorok ;) zazdroszczę płodności :)
Tak nie do końca, mój gin mówił mi że 8mcy odczekać. Bo regeneracja musi być. I po cesarce blizna też musi się zagoić. Ale widocznie są przypadki gdzie nie trzeba czekać :-)

Ja też w spożywczej. Wlasnie wpieprzam rurki z kremem truskawkowym. Pychotka. Alepo swietach biorę sie za siwbie. Do marca schudne 10 kilo i bede znowu 65 kilo wazyc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja dzisiaj zjadlam juz żurek, placki ziemniaczane a teraz wpieprzam rowno czekoladki...mozna uznac, ze totalnie się puściłam dietetycznie a jutro wyrzuty sumienia mnie dobija, ze o zgadze nie wspomnę[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj zjadlam juz żurek, placki ziemniaczane a teraz wpieprzam rowno czekoladki...mozna uznac, ze totalnie się puściłam dietetycznie a jutro wyrzuty sumienia mnie dobija, ze o zgadze nie wspomnę[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj wstalam po 11. Zjadlam dzisiaj rosól u teściów na obiad, po tym szklanka coli dwa kawalki babki cytrynowej i mandarynke. A teraz wpieprzam te rurki truskawkowe. M dzisiaj na nocke idzie a wieczotem w tv leci Maska tak ze bedzie co oglądac. A zgaga mnie zaczyna lapac. Ale od wczoraj sie kiepsko czulam. A od paru dni cos mnie zoladek bolal ale to chyba ze stresu zwiazanego z rozmową o pracę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry