reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurka staraj sie nie nakrecac ale wiesz ze przy pcos te pecherzyki moga faktycznie nie pekac. A dopiero w tym miesiacu zaczelas robic te testy z rosmana?
Tak, zawsze robilam te z allegro, ale jeszcze inne niz mam teraz. No zobaczymy co bedzie. W sumie lekarz powiedzial, ze raczej nie powinnam miec problemu z niepekajacymi pecherzykami, bo szybko problem zostal zauwazony i szybko zaczelam leczenie. No zobaczymy...

reklama
Tak, zawsze robilam te z allegro, ale jeszcze inne niz mam teraz. No zobaczymy co bedzie. W sumie lekarz powiedzial, ze raczej nie powinnam miec problemu z niepekajacymi pecherzykami, bo szybko problem zostal zauwazony i szybko zaczelam leczenie. No zobaczymy...
To zycze Ci by to nie byly nie pekajace pecherzyki a poprostu to ze dlugo utrzymuje sie hormon i test go pokazuje na kreseczce. A te kreski od 18dc do 20dc roznia sie?moze trosze bladsze?

Kurde, mam nadzieje ze jak już będę rodzic, to urodzę SN! Bo po cesarce trzeba ze 2 lata odczekać do następnej ciąży! Nie mam czasu! :)
Czyli można trzaskać jedno po drugim jednak! Uspokoiłam się :)
Co rok to prorok ;) zazdroszczę płodności :)
Tak nie do końca, mój gin mówił mi że 8mcy odczekać. Bo regeneracja musi być. I po cesarce blizna też musi się zagoić. Ale widocznie są przypadki gdzie nie trzeba czekać :-)

Ja też w spożywczej. Wlasnie wpieprzam rurki z kremem truskawkowym. Pychotka. Alepo swietach biorę sie za siwbie. Do marca schudne 10 kilo i bede znowu 65 kilo wazyc.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ja dzisiaj zjadlam juz żurek, placki ziemniaczane a teraz wpieprzam rowno czekoladki...mozna uznac, ze totalnie się puściłam dietetycznie a jutro wyrzuty sumienia mnie dobija, ze o zgadze nie wspomnę[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj zjadlam juz żurek, placki ziemniaczane a teraz wpieprzam rowno czekoladki...mozna uznac, ze totalnie się puściłam dietetycznie a jutro wyrzuty sumienia mnie dobija, ze o zgadze nie wspomnę[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj wstalam po 11. Zjadlam dzisiaj rosól u teściów na obiad, po tym szklanka coli dwa kawalki babki cytrynowej i mandarynke. A teraz wpieprzam te rurki truskawkowe. M dzisiaj na nocke idzie a wieczotem w tv leci Maska tak ze bedzie co oglądac. A zgaga mnie zaczyna lapac. Ale od wczoraj sie kiepsko czulam. A od paru dni cos mnie zoladek bolal ale to chyba ze stresu zwiazanego z rozmową o pracę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry