reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Narazie dał mi Ovarin (suplement diety) i kazał robić testy ovu aby wiedzieć kiedy owulację mam. Mówił że jak nie zajde w ciążę to mam przyjść za trzy miesiące do niego, ale i tak mam wizytę na 21.12 bo na cytologii mi wyszły jakieś zmiany zapalne, i zobaczę co mi powie na ten temat, może jakieś leki da, może przez te zmiany nam się nie udawało zajść. Więcej badań mi nie. Zlecił, pewnie zleciłby za trzy miesiące jak by nam się nie udało zajść
Ja też zażywam ovarin teraz 2 miesiąc i do tego clo 2 tabletki ...i owulacje miałam w tamtym cyklu wcześniej chyva cykle bezowulacyjne albo większość bez owulacji bo nigdy nie miałam tak wysokiej temperatury jak teraz po tym clo ....

reklama
Kurde zrobilam teraz ten ciulowy test owu z allegro i tez jest pozytywny!! Glupia jestem juz z tego...sluz wydaje mi sie, ze juz tak mleczny zaczyna sie robic...no chyba muszę jeszcze dzisiaj chlopa zgwalcic bo cholera wie co jest grane...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
witam jestem nowa. pomozcie! kuoilam bobo test wynik wyszedl negatywny ale jak go rozkrecilam to druga krecha ! co myslicie
Po jakim czasie pojawiła się kreska ? Pokaż zdjęcie :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry