Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec dupa...
To daj obowiązkowo znać jak będziesz po wizycieWiecie dziewczyny mi nawet nie jest przykro bo nie nastawialam sie na ciaze. Ale martwi mnie to ze tak dlugo mi sie @ spoznia. Boje sie czy wszystko okej. Na szczescie umowilam sie juz do gina na wtorek na 16.45.
Dam znac napewno. Jezu albo niech @ przyjdzie albo niech bedzie juz wtorek.To daj obowiązkowo znać jak będziesz po wizycie
Nie martw sie. Ja najwczesniej na ciążę zalapię się po marcowej @ bo jestem na etapie zmiany pracy no i po zabiegu i conajmniej 3 miesiące muszę odczekac. Ale coś czuję ze z obecnej ekipy to do marca ja tylko zostane niezafasolkowana.Ja proszę więc o przedłużenie wadku gbo ja do grudnia się na ciążę nie zalape