Mam aplikacje :*Ja mam go w aplikacji bo na stronie nie moglam ustawic.. masz apke???
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam aplikacje :*Ja mam go w aplikacji bo na stronie nie moglam ustawic.. masz apke???
![]()
Absolutnie nie. Najwcześniej 23.To sikaj [emoji23] weź nas w niepewności nie trzymaj [emoji23]
Kochana ja kwicze bo dalej nie ma wynikow i od zmyslow odchodze. Do tego caly dzien boli mnie podbrzusze i kluje.Kaska siedzi i placze ze szczescia napewbo.. kurde gdzie jesteś my lofe
![]()
Już wiem [emoji14] sygnatura przez stronę mi nie wchodziła [emoji14] zmieniłam przez aplikację [emoji14]Kaska siedzi i placze ze szczescia napewbo.. kurde gdzie jesteś my lofe
![]()
Haha no ja miałam 9 dpo [emoji14] szybko i owulacja była [emoji14]Absolutnie nie. Najwcześniej 23.
Chociaż rąsia już wędruje codziennie do szafeczki z testem, to trenuje swoją silną wolę.bo w sumie nie wiem, jakim mutantem musiałby być moje jajeczka i plemniki mojego, żeby 4-5 dni po owu testy ciążę pokazały
Chociaż przez to Twoje testowanie wcale mi się to głupim pomysłem nie wydaje ([emoji23]), to wmowilam sobie że nie dam się zwariować i zachowam zdrowy rozsądek
Z resztą to nie pierwszy raz, jak jestem na 100% pewna, że cionsza
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ło jeżu, ale mnie te suwaczki rozczulaja, jak widzę co się dzieje w dzieckiem w każdym tygodniu.Już wiem [emoji14] sygnatura przez stronę mi nie wchodziła [emoji14] zmieniłam przez aplikację [emoji14]
![]()
Masakra a miałaś już chwilę temu miećKochana ja kwicze bo dalej nie ma wynikow i od zmyslow odchodze. Do tego caly dzien boli mnie podbrzusze i kluje.
Wchodzisz w te 3 kreski po lewej na gorzeMam aplikacje :*
To ja sie produkuje ..... eh =DJuż wiem [emoji14] sygnatura przez stronę mi nie wchodziła [emoji14] zmieniłam przez aplikację [emoji14]
![]()
U mnie właśnie tak średnio, bo 16-17 dc była owu. (testow nie robię, więc na 100% pewna też nie jestemHaha no ja miałam 9 dpo [emoji14] szybko i owulacja była [emoji14]
![]()