reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej. Troche mnie nie bylo...
Gratuluje dziewczynom ktorym sie udalo a za reszte trzymam kciuki.
Mi sie okres skonczyl w koncu. I przestalam miec parcie na ciaze. W koncu:)
Pewnie bedziemy sie bzykac bez zabezpieczenia ale bez nakrecania sie i wkrecania sobie.
A ja dzis pierwszy raz od dluzszego czasu pocwiczylam sobie... Czuje sie zmeczona ale i zadowolona. Planujemy wyjazd nad morzepod ko0niec sierpnia to przydaloby sie zrzucic ta oponke na brzuchu:)
A i maz sie ucieszy bo uwielbia jak cwicze:) Milego dnia:)

reklama
Hej. Troche mnie nie bylo...
Gratuluje dziewczynom ktorym sie udalo a za reszte trzymam kciuki.
Mi sie okres skonczyl w koncu. I przestalam miec parcie na ciaze. W koncu:)
Pewnie bedziemy sie bzykac bez zabezpieczenia ale bez nakrecania sie i wkrecania sobie.
A ja dzis pierwszy raz od dluzszego czasu pocwiczylam sobie... Czuje sie zmeczona ale i zadowolona. Planujemy wyjazd nad morzepod ko0niec sierpnia to przydaloby sie zrzucic ta oponke na brzuchu:)
A i maz sie ucieszy bo uwielbia jak cwicze:) Milego dnia:)
super podejscie :)

Sałatka cos w tych ćwiczeniach musi byc, mnie tez maz namawiał na ćwiczenia 3 lata lhemu jak złapałam bakcyla to w ciąże po 2 miesiącach zaszłam nawet testu nie chciałam robić no bo jak sie niw udawało cały czas to niby dlaczego wtedy.
Teraz tez ćwiczyłam i zaskoczyłam nie wiem czy szcześliwie ale na razie jestem w ciąży i wbrew wszystkiemu chce sie z tego cieszyć .

Bertha nie nie robiłam tych badań i acard biorę cały czas. O heparynę będę gadać z dr w pon moze mi tez zleci. A zbyt gęsta krew robi sie Ot tak ? Z córka jak zaszłam po latach to żadnych kłopotów nie miałam.... Acard 1 tabl / dziennie wystarczy???

Tak, ja mam 1 dziennie zaleconą. Choc jak byłam w ciąży to miałam acesan (to samo, ale inna firma) i on jest w innych dawkach, chyba 30mg i brałam 3x dziennie. Czyli 90. A acard ma 75.
Nie wiem za bardzo jak z tym zagęszczeniem krwi, czy zakrzepica jest, kiedy sie pojawia... Dobrze ze idziesz juz w pon do gina.

Cześć dziewczyny.
Na początek chciałbym pogratulować pozytywnych testów Izie i Kotkowi. Trzymam za Was kciuki.
Ja dla odmiany dostałam @. Niestety. Ale nie poddaję się i będziemy walczyć dalej. Aplikacja mi pokazuje owulke na 3-4 sierpnia a więc bez stresu wyrobimy się z przytulankami przed przyjazdem mojej cioci i wujka [emoji3]
Mam taki dylemat. Biorę od 2 miesięcy femibion 1. Właśnie skończyłam 2 opakowanie. W międzyczasie kupiłam wiesiołka. I teraz problem bo mój femibion ma witaminę B6 i wiesiolek też. I teraz co robić odstawić na 2 tygodnie femibion i spróbować wiesiołka a potem od owulacji wrócić do femibionu? Doradzcie bitte.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Na początek chciałbym pogratulować pozytywnych testów Izie i Kotkowi. Trzymam za Was kciuki.
Ja dla odmiany dostałam @. Niestety. Ale nie poddaję się i będziemy walczyć dalej. Aplikacja mi pokazuje owulke na 3-4 sierpnia a więc bez stresu wyrobimy się z przytulankami przed przyjazdem mojej cioci i wujka [emoji3]
Mam taki dylemat. Biorę od 2 miesięcy femibion 1. Właśnie skończyłam 2 opakowanie. W międzyczasie kupiłam wiesiołka. I teraz problem bo mój femibion ma witaminę B6 i wiesiolek też. I teraz co robić odstawić na 2 tygodnie femibion i spróbować wiesiołka a potem od owulacji wrócić do femibionu? Doradzcie bitte.

Bierz femibion cały czas. Wiesiołek dodatkowo tylko od 1dc do owu, bo powoduje mikroskurcze i moze przeszkadzać w zagnieżdżaniu. ja biore jeszcze dodatkowo zestaw wit b6,b12,b9 w formie metylowej i wiesiołka tak jak ci napisałam, wiec sie nie martw ze masz za duzo.

Cześć dziewczyny.

Trzymam mocno kciuki &&& aby w tym cyklu ci się udało. Ja czekam na mocne krechy. Jak narazie tylko cienie. Mam wielką nadzieję że wkoncu z cieni zrobi się porządna krecha.

Trzymam mocno kciuki &&& aby w tym cyklu ci się udało. Ja czekam na mocne krechy. Jak narazie tylko cienie. Mam wielką nadzieję że wkoncu z cieni zrobi się porządna krecha.
Izunia zrobi się zrobi. Bardzo w to wierzę .
Bierz femibion cały czas. Wiesiołek dodatkowo tylko od 1dc do owu, bo powoduje mikroskurcze i moze przeszkadzać w zagnieżdżaniu. ja biore jeszcze dodatkowo zestaw wit b6,b12,b9 w formie metylowej i wiesiołka tak jak ci napisałam, wiec sie nie martw ze masz za duzo.
Bertha tylko co z tą b6? Nie będzie tego za dużo? W sumie wyjdzie mi 6 mg na dobę z wiesiołka i femibionu.

Siwa ja bardzo polecam inofem.
Mi pomógł w regulacji cyklu, stymuluje wzrost pęcherzyków i ogólnie reguluje cała gospodarkę hormonalna, ja mam Pcos wiec u mnie z tym kiepsko a jednak widziałam duże zmiany kiedy go piłam.

reklama
Bertha tez sie cieszę ze juz w pon wizyta. Jutro chyba wyjeżdżamy nad morze, wiec trochę sie odstresuje nie będę tyle myślała a po powrocie prosto do lekarza.

Do góry