reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej. Troche mnie nie bylo...
Gratuluje dziewczynom ktorym sie udalo a za reszte trzymam kciuki.
Mi sie okres skonczyl w koncu. I przestalam miec parcie na ciaze. W koncu:)
Pewnie bedziemy sie bzykac bez zabezpieczenia ale bez nakrecania sie i wkrecania sobie.
A ja dzis pierwszy raz od dluzszego czasu pocwiczylam sobie... Czuje sie zmeczona ale i zadowolona. Planujemy wyjazd nad morzepod ko0niec sierpnia to przydaloby sie zrzucic ta oponke na brzuchu:)
A i maz sie ucieszy bo uwielbia jak cwicze:) Milego dnia:)

reklama
Hej. Troche mnie nie bylo...
Gratuluje dziewczynom ktorym sie udalo a za reszte trzymam kciuki.
Mi sie okres skonczyl w koncu. I przestalam miec parcie na ciaze. W koncu:)
Pewnie bedziemy sie bzykac bez zabezpieczenia ale bez nakrecania sie i wkrecania sobie.
A ja dzis pierwszy raz od dluzszego czasu pocwiczylam sobie... Czuje sie zmeczona ale i zadowolona. Planujemy wyjazd nad morzepod ko0niec sierpnia to przydaloby sie zrzucic ta oponke na brzuchu:)
A i maz sie ucieszy bo uwielbia jak cwicze:) Milego dnia:)
super podejscie :)

Sałatka cos w tych ćwiczeniach musi byc, mnie tez maz namawiał na ćwiczenia 3 lata lhemu jak złapałam bakcyla to w ciąże po 2 miesiącach zaszłam nawet testu nie chciałam robić no bo jak sie niw udawało cały czas to niby dlaczego wtedy.
Teraz tez ćwiczyłam i zaskoczyłam nie wiem czy szcześliwie ale na razie jestem w ciąży i wbrew wszystkiemu chce sie z tego cieszyć .

Bertha nie nie robiłam tych badań i acard biorę cały czas. O heparynę będę gadać z dr w pon moze mi tez zleci. A zbyt gęsta krew robi sie Ot tak ? Z córka jak zaszłam po latach to żadnych kłopotów nie miałam.... Acard 1 tabl / dziennie wystarczy???

Tak, ja mam 1 dziennie zaleconą. Choc jak byłam w ciąży to miałam acesan (to samo, ale inna firma) i on jest w innych dawkach, chyba 30mg i brałam 3x dziennie. Czyli 90. A acard ma 75.
Nie wiem za bardzo jak z tym zagęszczeniem krwi, czy zakrzepica jest, kiedy sie pojawia... Dobrze ze idziesz juz w pon do gina.

Cześć dziewczyny.
Na początek chciałbym pogratulować pozytywnych testów Izie i Kotkowi. Trzymam za Was kciuki.
Ja dla odmiany dostałam @. Niestety. Ale nie poddaję się i będziemy walczyć dalej. Aplikacja mi pokazuje owulke na 3-4 sierpnia a więc bez stresu wyrobimy się z przytulankami przed przyjazdem mojej cioci i wujka [emoji3]
Mam taki dylemat. Biorę od 2 miesięcy femibion 1. Właśnie skończyłam 2 opakowanie. W międzyczasie kupiłam wiesiołka. I teraz problem bo mój femibion ma witaminę B6 i wiesiolek też. I teraz co robić odstawić na 2 tygodnie femibion i spróbować wiesiołka a potem od owulacji wrócić do femibionu? Doradzcie bitte.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Na początek chciałbym pogratulować pozytywnych testów Izie i Kotkowi. Trzymam za Was kciuki.
Ja dla odmiany dostałam @. Niestety. Ale nie poddaję się i będziemy walczyć dalej. Aplikacja mi pokazuje owulke na 3-4 sierpnia a więc bez stresu wyrobimy się z przytulankami przed przyjazdem mojej cioci i wujka [emoji3]
Mam taki dylemat. Biorę od 2 miesięcy femibion 1. Właśnie skończyłam 2 opakowanie. W międzyczasie kupiłam wiesiołka. I teraz problem bo mój femibion ma witaminę B6 i wiesiolek też. I teraz co robić odstawić na 2 tygodnie femibion i spróbować wiesiołka a potem od owulacji wrócić do femibionu? Doradzcie bitte.

Bierz femibion cały czas. Wiesiołek dodatkowo tylko od 1dc do owu, bo powoduje mikroskurcze i moze przeszkadzać w zagnieżdżaniu. ja biore jeszcze dodatkowo zestaw wit b6,b12,b9 w formie metylowej i wiesiołka tak jak ci napisałam, wiec sie nie martw ze masz za duzo.

Cześć dziewczyny.

Trzymam mocno kciuki &&& aby w tym cyklu ci się udało. Ja czekam na mocne krechy. Jak narazie tylko cienie. Mam wielką nadzieję że wkoncu z cieni zrobi się porządna krecha.

Trzymam mocno kciuki &&& aby w tym cyklu ci się udało. Ja czekam na mocne krechy. Jak narazie tylko cienie. Mam wielką nadzieję że wkoncu z cieni zrobi się porządna krecha.
Izunia zrobi się zrobi. Bardzo w to wierzę .
Bierz femibion cały czas. Wiesiołek dodatkowo tylko od 1dc do owu, bo powoduje mikroskurcze i moze przeszkadzać w zagnieżdżaniu. ja biore jeszcze dodatkowo zestaw wit b6,b12,b9 w formie metylowej i wiesiołka tak jak ci napisałam, wiec sie nie martw ze masz za duzo.
Bertha tylko co z tą b6? Nie będzie tego za dużo? W sumie wyjdzie mi 6 mg na dobę z wiesiołka i femibionu.

Siwa ja bardzo polecam inofem.
Mi pomógł w regulacji cyklu, stymuluje wzrost pęcherzyków i ogólnie reguluje cała gospodarkę hormonalna, ja mam Pcos wiec u mnie z tym kiepsko a jednak widziałam duże zmiany kiedy go piłam.

reklama
Bertha tez sie cieszę ze juz w pon wizyta. Jutro chyba wyjeżdżamy nad morze, wiec trochę sie odstresuje nie będę tyle myślała a po powrocie prosto do lekarza.

Do góry