Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra przekonałaś mnie To biorę od dziś wiesiołka. A inofem kupię jak pojadę do Pl na urlop Właśnie robię listę leków które muszę kupić. Nie tylko dla mnie ale dla całej rodziny. Np. Femibion jest 3 razy tańszy w Polsce niż w De. No spy w ogóle tu nie mają. Tzn coś tam rozkurczowego mają na pewno ale na receptę.Siwa, ja biore: Femibion 1, acard, komplex b6+b9+b12 (spore dawki), wiesiołek od 1dc do owu, i inofem jak pamietam pije.
Bladzioch jak nie wiem co. [emoji3]Jest bladzioch widac?
Mi przy becie 61 wyszła slaba kreska pink test i bobo test. [emoji4]Ja miałam betę 71 a test czułości 10 mi nie wyszedł...
Kochanie, doskonale wiem. [emoji9][emoji9][emoji9] Jednak wiem, że u Ciebie będzie wszystko dobrze i czekam na serduszko razem z Tobą. Jeszcze razem będziemy rodzic w marcu. [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji173][emoji173][emoji173] Przytulam!!! I broń Boże nie płacz, bądź dzielna i myśl pozytywnie! Pomyśl, że tym pomagasz kropusiowi! [emoji3]Evee tak sie boje pewnie mnie rozumiesz niedawno to przechodziłas.