reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Siwa nie przedawkujesz witaminy b6 bo to tylko kilka dni, co innego jakbyś przejmowała duże dawki bez przerwy przez cały rok. A druga kwestia ile się wchłonie z tych suplementow, bo nie jest powiedziane, że wszystko.

reklama
Siwa, ja biore: Femibion 1, acard, komplex b6+b9+b12 (spore dawki), wiesiołek od 1dc do owu, i inofem jak pamietam pije.

Bertha a czy orientujesz sie czy inofem tez warto pic juz w ciąży ?? Ja piłam przed nie wiem czy mam pic nadal ? Biorę juz kwas foliowy 0,8

Siwa, ja biore: Femibion 1, acard, komplex b6+b9+b12 (spore dawki), wiesiołek od 1dc do owu, i inofem jak pamietam pije.
No dobra przekonałaś mnie:) To biorę od dziś wiesiołka. A inofem kupię jak pojadę do Pl na urlop:-D Właśnie robię listę leków które muszę kupić. Nie tylko dla mnie ale dla całej rodziny. Np. Femibion jest 3 razy tańszy w Polsce niż w De. No spy w ogóle tu nie mają. Tzn coś tam rozkurczowego mają na pewno ale na receptę.
Postanowiłam, że wracam też do mojej diety, bo czułam się lepiej a jak tylko poprzestałam to od razu spadek samooceny i gorsze samopoczucie. Może też mój sposób odżywiania nie sprzyja zajściu. Często mi się zdarza jeść byle co i byle jak, byle szybko. Albo wcale. Wszystko przez nadmiar pracy i brak dobrej organizacji. Ale to się zmieni.

Dziewczyny a skoro jesteśmy już w temacie suplementów to wyczytałam że ludzie którzy w swoim codziennym menu spożywają korzen manioku wykazują się największą plodnoscia. Znalazłam suplement diety który zawiera w składzie maniok na niemieckim Amazonie. Co myślicie?
1469128406963.jpg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469128406963.jpg
    1469128406963.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 260
Evee tak sie boje :( pewnie mnie rozumiesz niedawno to przechodziłas.
Kochanie, doskonale wiem. [emoji9][emoji9][emoji9] Jednak wiem, że u Ciebie będzie wszystko dobrze i czekam na serduszko razem z Tobą. Jeszcze razem będziemy rodzic w marcu. [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji173][emoji173][emoji173] Przytulam!!! I broń Boże nie płacz, bądź dzielna i myśl pozytywnie! Pomyśl, że tym pomagasz kropusiowi! [emoji3]

reklama
Do góry