eveee
Moderatorka
3 razy. Pierwsza byla 61, druga po 48h 175 i trzecia po 72h 1222. Później już nie robiłam.Evee dziękuje za wsparcie
ile razy badałaś bete ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3 razy. Pierwsza byla 61, druga po 48h 175 i trzecia po 72h 1222. Później już nie robiłam.Evee dziękuje za wsparcie
ile razy badałaś bete ?
Może pójdziesz na wizytę z pęcherzykiem, ale ciążowym. [emoji4]&&&&Dziewczyny ja po wizycie. Wielkiego przelomu nie ma... wiem tylko ze owu mialam okolo 12 h temu- wiec wcale nie tak jak pokazuje mi aplikacja w 15 cd ale w 14 co potwierdzil obraz usg. Endometrium w 14 dc 1,5 cm. Podobno lepiej niz ksiazkowo. Dostalam skierowanie na tsh,ft3 i ft4 oraz na prolaktyne. Z wynikami mam sie zglosic w kolejnym cyklu w okolicach 13 dc zeby sprawdzic wielkos pecherzyka przed pekniecie... czyli znow wszytko super a ciazy nie ma
Mozesz zbadac po 72h , jeśli to Cie uspokoi. [emoji4] Bierzesz dupka albo lutkę?Evee to bardzo podobnie jak u mnie pierwsza 71 druga po 48 h 187 i kolejna po ok 40 h 521. Zastanawiam sie czy jutro zrobic jeszcze.... chce przełamać złą passe bety 500 u mnie.... ( dwie ostatnie straty po badaniu bety 500+)
No to będzie dobrze. [emoji4]Biorę luteine, ostatnio przy becie 187 badałam progesteron i chyba jest ok bo był 68.
Tak to na bank moja chora banie plata mi figla. Juz sobie wkrecam rozne glupoty i mam efekt taki ze cos znow nie stykaMamuniol moze to psychika.... wiesz jak człowiek sie zafisiuje to na maxa.