reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja po wizycie. Wielkiego przelomu nie ma... wiem tylko ze owu mialam okolo 12 h temu- wiec wcale nie tak jak pokazuje mi aplikacja w 15 cd ale w 14 co potwierdzil obraz usg. Endometrium w 14 dc 1,5 cm. Podobno lepiej niz ksiazkowo. Dostalam skierowanie na tsh,ft3 i ft4 oraz na prolaktyne. Z wynikami mam sie zglosic w kolejnym cyklu w okolicach 13 dc zeby sprawdzic wielkos pecherzyka przed pekniecie... czyli znow wszytko super a ciazy nie ma

Dziewczyny ja po wizycie. Wielkiego przelomu nie ma... wiem tylko ze owu mialam okolo 12 h temu- wiec wcale nie tak jak pokazuje mi aplikacja w 15 cd ale w 14 co potwierdzil obraz usg. Endometrium w 14 dc 1,5 cm. Podobno lepiej niz ksiazkowo. Dostalam skierowanie na tsh,ft3 i ft4 oraz na prolaktyne. Z wynikami mam sie zglosic w kolejnym cyklu w okolicach 13 dc zeby sprawdzic wielkos pecherzyka przed pekniecie... czyli znow wszytko super a ciazy nie ma
Może pójdziesz na wizytę z pęcherzykiem, ale ciążowym. [emoji4]&&&&

Evee to bardzo podobnie jak u mnie :) pierwsza 71 druga po 48 h 187 i kolejna po ok 40 h 521. Zastanawiam sie czy jutro zrobic jeszcze.... chce przełamać złą passe bety 500 u mnie.... ( dwie ostatnie straty po badaniu bety 500+)

Evee to bardzo podobnie jak u mnie :) pierwsza 71 druga po 48 h 187 i kolejna po ok 40 h 521. Zastanawiam sie czy jutro zrobic jeszcze.... chce przełamać złą passe bety 500 u mnie.... ( dwie ostatnie straty po badaniu bety 500+)
Mozesz zbadac po 72h , jeśli to Cie uspokoi. [emoji4] Bierzesz dupka albo lutkę?

kochane czemu doba ma tak mało godzin?
w pracy mam mnóstwo roboty i nie mam jak pisać, a po niej w kółko coś robimy w domu - pranie, cukinie faszerowane, dżemy itp Olcia też potrzebuje mojej uwagi, dlatego na forum czasu malutko....
Wogóle to zła jestem na ten cykl, bo 7 razy test owu wyszedł negatywny, śluzu rozciągliwego nie było ani ciut ciut, NIC. Jak nigdy. Łudziłam się że owulacja się przesunie przez zmiane klimatu i wakacje, ale przez te testy to straciłam wiarę, ze wogóle owulka miała miejsce.
Pewnie cykl bezowulacyjny. Pewnie nic z tego nie będzie dlatego nie zamierzam testować napewno do terminu @ a pewnie i dłużej
smilie2.gif

reklama
Do góry