reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja po wizycie. Wielkiego przelomu nie ma... wiem tylko ze owu mialam okolo 12 h temu- wiec wcale nie tak jak pokazuje mi aplikacja w 15 cd ale w 14 co potwierdzil obraz usg. Endometrium w 14 dc 1,5 cm. Podobno lepiej niz ksiazkowo. Dostalam skierowanie na tsh,ft3 i ft4 oraz na prolaktyne. Z wynikami mam sie zglosic w kolejnym cyklu w okolicach 13 dc zeby sprawdzic wielkos pecherzyka przed pekniecie... czyli znow wszytko super a ciazy nie ma

Dziewczyny ja po wizycie. Wielkiego przelomu nie ma... wiem tylko ze owu mialam okolo 12 h temu- wiec wcale nie tak jak pokazuje mi aplikacja w 15 cd ale w 14 co potwierdzil obraz usg. Endometrium w 14 dc 1,5 cm. Podobno lepiej niz ksiazkowo. Dostalam skierowanie na tsh,ft3 i ft4 oraz na prolaktyne. Z wynikami mam sie zglosic w kolejnym cyklu w okolicach 13 dc zeby sprawdzic wielkos pecherzyka przed pekniecie... czyli znow wszytko super a ciazy nie ma
Może pójdziesz na wizytę z pęcherzykiem, ale ciążowym. [emoji4]&&&&

Evee to bardzo podobnie jak u mnie :) pierwsza 71 druga po 48 h 187 i kolejna po ok 40 h 521. Zastanawiam sie czy jutro zrobic jeszcze.... chce przełamać złą passe bety 500 u mnie.... ( dwie ostatnie straty po badaniu bety 500+)

Evee to bardzo podobnie jak u mnie :) pierwsza 71 druga po 48 h 187 i kolejna po ok 40 h 521. Zastanawiam sie czy jutro zrobic jeszcze.... chce przełamać złą passe bety 500 u mnie.... ( dwie ostatnie straty po badaniu bety 500+)
Mozesz zbadac po 72h , jeśli to Cie uspokoi. [emoji4] Bierzesz dupka albo lutkę?

kochane czemu doba ma tak mało godzin?
w pracy mam mnóstwo roboty i nie mam jak pisać, a po niej w kółko coś robimy w domu - pranie, cukinie faszerowane, dżemy itp Olcia też potrzebuje mojej uwagi, dlatego na forum czasu malutko....
Wogóle to zła jestem na ten cykl, bo 7 razy test owu wyszedł negatywny, śluzu rozciągliwego nie było ani ciut ciut, NIC. Jak nigdy. Łudziłam się że owulacja się przesunie przez zmiane klimatu i wakacje, ale przez te testy to straciłam wiarę, ze wogóle owulka miała miejsce.
Pewnie cykl bezowulacyjny. Pewnie nic z tego nie będzie dlatego nie zamierzam testować napewno do terminu @ a pewnie i dłużej
smilie2.gif

reklama
Do góry