reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A mnie nie bolą [emoji14] tzn bolą ale tak samo jak zawsze od owu do terminu @ [emoji23][emoji23]
Ale brzuch mnie irytuje [emoji23] bo przez to cały czas mam jakieś dziwne uczucie że okres zaraz przyjdzie [emoji23] tym bardziej że mi się mokro zrobiło i chodzę i cały czas sprawdzam czy okres nie idzie [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie mnie nigdy aż tak wcześnie nie bolały. W ogóle ten cykl jest dziwny od samego początku, więc nie powinno mnie to dziwić :D
Nie, nie, nie. U Ciebie żadnej @ nie chcemy, nie szalej :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie mnie nigdy aż tak wcześnie nie bolały. W ogóle ten cykl jest dziwny od samego początku, więc nie powinno mnie to dziwić :D
Nie, nie, nie. U Ciebie żadnej @ nie chcemy, nie szalej :D

Siedzę grzecznie [emoji14]
Damian zakazał cokolwiek ciężkiego robić [emoji23]

Ostatnia edycja:
Dopiero zaczęłam miałam pierwsza symulacje jajeczkowania niestety nie poszłam na lek i teraz mam przez 2 miesiące na uśpienia jajników i w marcu wyrażam jak to się mówi do gry

Totalnie nie rozumiem tego fenomenu wśród facetów. Mój mówi dokładnie to samo :D
Doszłam do stanu, że koszulka mnie nawet boli, więc o dotyku nie chcę nawet myśleć :D

To sikaj [emoji23] weź nas w niepewności nie trzymaj [emoji23]

A Ty sikaj !

Jaaa za wcześnie. Dopiero 7dpo .. przeciez ja sobie w krecam to nie mozliwe żebym juz cokolwiek dziwnego odczuwala. Musialam cos zezrec

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry