B
bibiU
Gość
Dopiero???? Jak już wczoraj bylas 7dpo22 ale nie sadze, ze zajdzie taka potrzeba, teksańska masakra Piła mechaniczna dopadnie mnie wcześniej na 100% [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero???? Jak już wczoraj bylas 7dpo22 ale nie sadze, ze zajdzie taka potrzeba, teksańska masakra Piła mechaniczna dopadnie mnie wcześniej na 100% [emoji16]
Kurde ja się już tez nie mogę doczekać tego nowego roku. Wezmę się za to wszystko tez porządnie! Wpadnę do gina i mu poem pare słów. Zobaczymy co to będzie. Mam cicha nadzieje, ze może jeszcze się obejdzie bez in vitroTrzymam kciukija o 14 mam wizytę u gina . Moze sprawdzimy czy juz jest po owulce i czy mnie testy nie oszukały .
Dopiero???? Jak już wczoraj bylas 7dpo
Może warto czasem zmienić gina,Kurde ja się już tez nie mogę doczekać tego nowego roku. Wezmę się za to wszystko tez porządnie! Wpadnę do gina i mu poem pare słów. Zobaczymy co to będzie. Mam cicha nadzieje, ze może jeszcze się obejdzie bez in vitro![]()
Zlamakas świata zasadę staraczek uszkodzilas pindolkaWitam sie w 17 Dc .
Wczoraj były kolejne przytulanki i uszkodziłam starego
Tak mu paznokciem w trakcje zajechałam , ze bidulek skręcał sie z bólu , pindolek uszkodzony , krew poleciała .
Ale jaki kochany , ze wrócił z łazienki i mimo bólu dokończył robotę zeby tej owulki nie zmarnować . Az miałam wyrzuty sumienia![]()
E tam rzucac się tak od razu z mostu[emoji4] ukatrupic się tez chyba nie jest tak latwo[emoji13]Dziękuje, ze dajesz mi nadzieje, bo już się chciałam rzucać z mostu [emoji120][emoji8][emoji8]
Może warto czasem zmienić gina,
koleżanka chodziła lata prywatnie i nic
zadnych badań jej nie zrobil, poszła
do mojego zrobil badania dał luteine i Laska rodzi w lutym![]()
Dobra decyzja przebadajcie się ja trzymam kciuki, żeby Ci się udałoPowiem Ci szczerze, ze odkąd zaczęliśmy się starać to ja byłam u mojego tylko raz jakoś po 3-4 nieudanych próbach. Dał mi cała listę hormonalnych do zrobienia „na wszelki wypadek” bo jego zdaniem męża przede wszystkim powinnam wysłać na badania. Ogólnie dałam sobie ten rok ale po nowym roku uderzam na te wszystkie badania i ja i stary![]()
Dobra decyzja przebadajcie się ja trzymam kciuki, żeby Ci się udało![]()