B
bibiU
Gość
Dzięki za pozwolenie, położe dziecko spać, odgrzeje se obiad i włącze przedwojenne odcinki Na Dobre i na złeDobra, to możesz sobie obejrzeć serial tera![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za pozwolenie, położe dziecko spać, odgrzeje se obiad i włącze przedwojenne odcinki Na Dobre i na złeDobra, to możesz sobie obejrzeć serial tera![]()
Hej. U mnie 17 dc zaraz ide owulacyjny obsikac. Ogolnie mam dola od wczoraj. Moj kilka lat temu mial zabieg urlogiczny, bo mial zwezenie cewki moczowej. Jakis rok temu to cholerstwo nawrocilo, ale nie tak mocno, olal to. Ale od kilku dni juz nie daje rady, boli go to stasznie i najgorzej, ze mocno cierpi podczas seksu... nie wiem czy da rade teraz przez kilka dni na przytulanki, akurat teraz jak owu juz tak blisko... w czwartek idzie do urologa i az sie boie co mu powiedola mam strasznego....
Cudna krechaPolecałyscie żółty bobo test. On jest od 25mlu . Zrobiłam i faktycznie najmocniejsza kreska na nim. 5 dni przed @. I to nie z porannego moczu. Zrobiony przed sekunda. Faktycznie dziewczyny jak testujecie to testujcie nimna tym z allegro 10mlU fakt faktem rano wyszła kreska widziałyscie ja ale bobo test pobija na leb na szyję.
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz nie ze marudze czy cus bo robi czasami przy dziecku ale kurka zawsze ja go szykuje do przedszkola i wkurza mnie to ze sam od siebie nie pomysli ze mogl by to zrobic. Moze zle bo go do tego przyzwyczailam bo nawet jak pracowalam to mlodego szykowalam albo mial wszystko przyszykowane na pikobelo.O jaaaaaa. . No to rzeczywiscie slabo.. kurde okropne jest jak facet tak mysli. Moj mąż wszystko robi przy synku, no ja niby pracuje tez, ale nawet jak mamy urlop to wszystko robimy zammiennie. Eeh...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Coś pewnie w tym jest. Może musisz to skorygowac bo z dwojka bedzie gorzejWiesz nie ze marudze czy cus bo robi czasami przy dziecku ale kurka zawsze ja go szykuje do przedszkola i wkurza mnie to ze sam od siebie nie pomysli ze mogl by to zrobic. Moze zle bo go do tego przyzwyczailam bo nawet jak pracowalam to mlodego szykowalam albo mial wszystko przyszykowane na pikobelo.
Trzymam kciuki za piękne pęcherzyki :*Hej ja właśnie w drodze na kolejny monitoring boję się
Do tego cyklu i tak niby podchodzimy z dystansem, bo nie chcemy psuc atmosfery świąt zadreczaniem się.To może po prostu nastaw się na to, ze odpuszczacie w tym cyklu, potem jak się uda to się uda ale chodzi o psychiczne nastawienie. Taka jesteś młodziutka, ze będziecie jeszcze mieli miliony okazji. Głowa do góry!![]()