Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym miesiącu jestem skazana na sukces. Obstawiłam wszystkie dni. Jak się nie uda, to załatwiam sobie kota [emoji23].
![]()
My w tym cyklu tylko dzień przed owu i w dzień owu i się udało to Wam tym bardziej musi się udać :*Ja w tym miesiącu jestem skazana na sukces. Obstawiłam wszystkie dni. Jak się nie uda, to załatwiam sobie kota [emoji23].
![]()
@O’Hara Nooo... mówiłam, w tym miesiącu idziemy na ilość, bo na jakość u nas nie działało. Ale maraton niezły, jak na nasze normy, to prawda [emoji16].
@KatiNails No, oby, oby!
Dobra to ja w styczniowym podejściu tez tak spróbuje![]()
A możesz chodzić normalnie? [emoji23][emoji23][emoji6]
No zobaczymy, czy to w ogóle się sprawdzi, ale spróbować zawsze warto. Chodzę normalnie, ale następna akcja to dopiero chyba w Sylwestra. Już nam wystarczy tych atrakcji w tym miesiącu. Zajechałam mojego, ledwo już zipał pod koniec[emoji23].
To nasz rekord 12 dni pod rzad a kilka razy bylo po 3 razy dziennie.To i tak dobrze dał radę! Mój to tak na maksa ze 4 dni pod rząd. Będę sie musiała uzbroić w jakieś sexy ciuszki i inne urozmaicenia [emoji16]