Kasienka3b
Fanka BB :)
Ale superSą ! Beta bardzo niziutka, pewnie dopiero zarodek się zagnieżdża tak jak to wyczułam![]()
![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale superSą ! Beta bardzo niziutka, pewnie dopiero zarodek się zagnieżdża tak jak to wyczułam![]()
![]()
Gratuvlacje ale się cieszę [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Są ! Beta bardzo niziutka, pewnie dopiero zarodek się zagnieżdża tak jak to wyczułam![]()
![]()
Nieeee szkoda testu twardo poczekam do 19a potem do 21To poczekaj 3 dni może pójdzie fala wczesnych pozytywnych testówi pozytyw wyjdzie Ci 9dpo jak mi
Porażona entuzjazmem @KatiNails tez se siknelam. Myślałam, ze pobije rekord bo u mnie 8 dni do @ ale poraziło mnie biela, ze aż musiałam oglądać go w okularach przeciwsłonecznych [emoji41][emoji23]
Ale spoko! Nie jest mi przykro. Brechtam się z własnej głupoty [emoji16][emoji16][emoji16]
Trzymam Cie za slowo!Bede testowac w czwartek. Jak znowu bedzie negatyw to polece na bete i polece umowic sie do gin.
Oczywiscie masz racje! Ja pierdziele po co mi to! Jak ja sobie dam rade!Chyba chcialas napisac ze niechciala bys![]()
Z allegro takie najtańsze . W sumie pierwszy i najmocniej pokazał strumieniowy 10mlu zaraz poszukam linkNo mnie też ten entuzjazm mocno chwycił ale mam silniejszą silną wolę.![]()
Kati, gratulacje! A cóż to za testy wykryły hcg poniżej 10? Standardowo bobo25?![]()
TeNo mnie też ten entuzjazm mocno chwycił ale mam silniejszą silną wolę.![]()
Kati, gratulacje! A cóż to za testy wykryły hcg poniżej 10? Standardowo bobo25?![]()