reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie nie. Wydaje mi się że Tobie uda się szybciej. W pierwsza ciaze zaszlam po 8 cyklach. W druga po 9. To pewnie trzecia bedzie po 10 cyklach chyba ze faktycznie sprawdzi sie u mnie regula że po poronieniu szybciej się zachodzi i uda sie najpozniej w 3 cyklu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia ja z synem 13cs a teraz 3 CS gdzie myślałam że z rok mnie czeka na pewno ! Także Kochana spokojnie! Aniołek pomoże żebyście mogli szybko się cieszyć :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elodia ja z synem 13cs a teraz 3 CS gdzie myślałam że z rok mnie czeka na pewno ! Także Kochana spokojnie! Aniołek pomoże żebyście mogli szybko się cieszyć :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Się okaże. Narazie czekam az w pgole bede mogla wykorzystac mojego bo az mnie dzisiaj nosi co jest zaskoczeniem, bo myslalam że ochota na seksy mi wroci dopiero w okolicach pierwszej owu czy cos w tym stylu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Niby tak....tylko cos czuje ze czekanie na ponowne rozpoczecie staran bedzie mi sie dluzylo okropnie. Tym bardziej że juz dzisiaj mam straszna ochote na seks a przeciez jeszcze krwawie po zabiegu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja tez mialam czekac 3 msc, a odczekalismy miesiac. Najwazniejsze, zeby na kontroli u gina wyszlo, ze wszystko sie ladnie zagoilo bo zabiegu. Miesiac sie bedzie dluzyl.do pierwszej @, to fakt, ale poznoej juz poleci, uwierz mi na slowo :*

Ja tez mialam czekac 3 msc, a odczekalismy miesiac. Najwazniejsze, zeby na kontroli u gina wyszlo, ze wszystko sie ladnie zagoilo bo zabiegu. Miesiac sie bedzie dluzyl.do pierwszej @, to fakt, ale poznoej juz poleci, uwierz mi na slowo :*
Tez najchetniej bym zaczela dziaiac po pierwszej @ bo tak bylo po styczniowym zabiegu, ze po @ w lutym moglismy zaczac tylko mam sytuacje taka ze bede zmieniac pracę, i wolalabym przyniesc elke ciążową dopiero jak bede miala przedluzoną umowę. Tak ze nie wczesniej niż po @ w lutym zaczniemy dzialac. Bo jakbym wtedy zaszla, to do powiedzmy polowy kwietnia bym popracowala a jak tylko bym miala w rekach dalsza umowe to od razu przynosze elke. Wiec chyba nie bede czekac do 3 @ tylko po 2 @ juz zaczniemy. No a ten miesiac do 1 @ bedzie sie straszniw dłużył, bo tak naprawde nie wiem kiedy pierwszy okres dostane. Liczac na to ze to krwawienie jest jakby okresem to zobaczymy czy w okolicy polowy stycznia pierwsza @ nie nadejdzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry