Dwa dniEhhh to pewnie te z Allegro dały ciała .
A te z domowego laboratorium wychodziły przez ile dni piękne krechy ?
I wtedy sie przytulaliscie ?![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwa dniEhhh to pewnie te z Allegro dały ciała .
A te z domowego laboratorium wychodziły przez ile dni piękne krechy ?
I wtedy sie przytulaliscie ?![]()
Czyli jak testy wyszly dwa dni pozytywne to wtedy dwa dni byly orzytulanki? A pozniej jak?Dwa dnii tak dwa dni [emoji179][emoji179]
no i wtedy bez wspomagaczy bo miałam tak mokro jak jeszcze nigdy
Witaj i sie rozgoscWitam staraczki chciałbym dołączyć do waszego grona ponieważ staram się o dzidziusia już od kilku lat i jakoś nie wychodzi, jednak ostatni tydzień jest ja by inny . Pozdrowienia
Czyli jak testy wyszly dwa dni pozytywne to wtedy dwa dni byly orzytulanki? A pozniej jak?Dwa dnii tak dwa dni [emoji179][emoji179]
Później już nic [emoji14]Czyli jak testy wyszly dwa dni pozytywne to wtedy dwa dni byly orzytulanki? A pozniej jak?![]()
Aaa to takie buty. A ja w zeszlym cyklu w dniu pozytywnego testu nic, dopiero na ansteony dzien. Teraz sprobuje tak jak tyPóźniej już nic [emoji14]
Nóż jak w mordę strzelił kreseczka! [emoji173]️ Trzymam kciuki!Drugi
![]()
Kiedy była owu ? :*19dc. Cycki mi zaraz wybuchną, a na dodatek jestem ciągle głodnaserio! Zabierzcie mi dostęp do jedzenia, bo po tym tygodniu będzie +5kg na bank
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom