Dagaa11
Fanka BB :)
@KatiNails gratuluje po cichu ktory to cykl staran przypomnij? ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3cs@KatiNails gratuluje po cichu ktory to cykl staran przypomnij? ;*
Mam ale wczoraj robilam i byl negatywny wiec nie bede rovic codziennie.A Ty nie masz w domu jakiegoś testa zbędnego co by aby go obsikać ?
Idz koniecznie! Jejku ale sie cieszeMoże jutro na betę pójdę, i za kolejne dwa dni żeby widzieć czy przyrasta??
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym tak zrobiła [emoji16] tzn ja tak zrobiłam [emoji23] jak tylko pozytyw lekki wyskoczył to szybko betaMoże jutro na betę pójdę, i za kolejne dwa dni żeby widzieć czy przyrasta??
Wooooowwwww ! No to bomba ! Jest nadzieja , ze niedługo wszystkie ujrzymy cień cienia ukochanej kreseczki !3cs
Mi juz powoli zaczyna znikać całkiem wiec przypuszczam , ze owu była wczoraj choć dół brzucha mnie dzis pobolewa :/ moze kupie te apteczne tez dla upewnienia .url=Link do: Galeria aukcji allegro - zmniejszacz.pl - łatwe zmniejszanie zdjęć online!][/url]
Patrzcie jaka roznica miedzy testem z alledrogo (niebieski) a tym z apteki (zielony)...
Kochana może my już niebawem jak narazie do mnie owu sie zbliza meeega wielkimi krokamiWooooowwwww ! No to bomba ! Jest nadzieja , ze niedługo wszystkie ujrzymy cień cienia ukochanej kreseczki !
No tu to juz nie ma watpliwoaci. Tak bardzo sie ciesze kochana!!! :*Drugi