reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A czy badalas sobie tsh?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, badalam, wynik w normie. Dlatego teraz mam Hsg, bo moj Gin chce wykluczyć niedroznosc jajowodow. W ostatnim cylku miałam na pewno owulke, wcześniej różnie bywało, miałam dużo jajeczek, żadne nie pękało, stąd podejrzenie PCOS. Jak HSG bedzie w normie to bedziemy wdrażać dalsze leczenie kierunkowe, żeby poprawić płodność. Łudziłam się ze teraz zajde, ale @ przyszła, co prawda slabsza, ale była.

Tak, badalam, wynik w normie. Dlatego teraz mam Hsg, bo moj Gin chce wykluczyć niedroznosc jajowodow. W ostatnim cylku miałam na pewno owulke, wcześniej różnie bywało, miałam dużo jajeczek, żadne nie pękało, stąd podejrzenie PCOS. Jak HSG bedzie w normie to bedziemy wdrażać dalsze leczenie kierunkowe, żeby poprawić płodność. Łudziłam się ze teraz zajde, ale @ przyszła, co prawda slabsza, ale była.

U mnie po usg i badaniach hormonalnych lekarz stwierdził. Zawsze miałam nieregularne cykle i plamienia a odkąd biorę witaminę B6 jest lepiej. Chyba wszystko wraca do normy. Mam nadzieje ze będzie dobrze. A drożności mi nikt nie proponował.

Witajcie Dziewczyny :) Czytałam Was już trochę, postanowiłam tez sie zalogować. Czy moge tez sie dołączyć? Staramy sie z mężem ok 1.5 roku o dzidziusia, ale jak na razie bez skutecznie. Miałam wysoką prolaktyne, zbitą obecnie lekami, reszta w normie teraz, poderzenie PCOS, biorę Ovarin juz 3 cykle, unormowalo sie teraz troche cykl, ale dzidzi brak. Czekam teraz na HSG 19.12, wiec cykl na straty, zobaczymy co będzie po.
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam na dobry dzień :)
Witaj:)
I sie rozgosc. Starasz sie o 1 dzidzi i ile masz lat?

U mnie po usg i badaniach hormonalnych lekarz stwierdził. Zawsze miałam nieregularne cykle i plamienia a odkąd biorę witaminę B6 jest lepiej. Chyba wszystko wraca do normy. Mam nadzieje ze będzie dobrze. A drożności mi nikt nie proponował.

A wit.B6 lekarz Ci zalecił? Od razu o drożności rozmawiałam z tym obecnym lekarzem, wcześniej Gin tez mi nue proponował nic, kazał najpierw naturalnie próbować, potem zmieniłam lekarza, poszłam z polecenia, zobaczymy jak będzie

A wit.B6 lekarz Ci zalecił? Od razu o drożności rozmawiałam z tym obecnym lekarzem, wcześniej Gin tez mi nue proponował nic, kazał najpierw naturalnie próbować, potem zmieniłam lekarza, poszłam z polecenia, zobaczymy jak będzie

Witaminke łykam bo mi duphaston i luteina nie pomogły. A wyczytałam ze witamina B6 leczy niedomoge lutealna. Wiec stwierdziłam ze spróbuje

U nas rodzina 2+1. Młody i tak głównie w przedszkolu je ale i tak tony garów. Zmywarkę mam od maja i już nie wyobrażam sobie życia bez niej. Fakt faktem tylko 45. Ale jak będziemy mieć już swoje M4 to chcemy kupić 60. Bo teraz np garnków nie włożę za dużo do zmywarki i czasem dwa mycia dziennie idą.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My dzis jedziemy odebrac zmywareczke, bo przez te umieranie mojego męża już byla masakra a tak to sie wstawi i juz.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry