reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie mam wyjscia. Mam w domu Laurę i chocby dla niej nie moge sie załamać. Na szczęście jedzie z M na zajęcia do psychologa to bede mogla chwile poplakac. Nie chcę zeby mnie w zlym stanie widziala. A patrzcie co Mi M kupil na pocieszenie. Stara aie chłopina jak może. Kochany jest.
1513001022-5454beaddfd8a90c-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
[emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak faceci wiedzą wszystko najlepiej.... a przeciez takie staranka to przyjemnosc jest haha więc nie wiem w czym problem

No ale opisalam sytuacje i mi lepiej
Staranka to bardzo fajna przyjemność. Dla obojga oczywiście:-) jak dobrze pojdzie to tylko cykl po 1 @ sobie odpuścimy lub ewentualnie po drugiej jeszcze a po 3 @ w marcu wracamy do gry. Ale i tak do 1 @ ban na sekky lub nawet do polowy cyklu przed drugą @. Więc tylko poltora miesiaca na gumkach. A Aniolek to przeciez i tak jest czeacia naszej rodziny.wiec dzidzi jak sie uds to bedzie też jego rodzeństwo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Elodia trzymam za Was kciuki :) mocno Ci kibicuje i tak masz racje musisz być silna dla Laury bo ona potrzebuje mamy bardzo :* super puzzle a rurki z biedry uwielbiam :D

Elodia trzymam za Was kciuki :) mocno Ci kibicuje i tak masz racje musisz być silna dla Laury bo ona potrzebuje mamy bardzo :* super puzzle a rurki z biedry uwielbiam :D

Aha! To już wiemy skąd ten nick ;)
Ja się witam popołudniowo. Zasypało nas na dobre [emoji16] całe miacho sparaliżowane [emoji15]
Ale kurne moje storczyki kwitną! Paczcie:
1513002080-fd605d3b12cc8f43-aaaaaa.jpeg

[emoji7]

reklama
Wiecie co, od rana moja siora się nie odzywa a zazwyczaj odpowiada w mgnieniu oka. Patrzę na messengerze i ostatni raz była 10h temu (nie normalna sytuacja). Moja mama tez nie odbiera i ja teraz schizuje. Już nie chce popadać w paranoje ale kurna tak to jest jak człowiek jest daleko. [emoji849]

Do góry