Witaj
I sie rozgosc. Starasz sie o 1 dzidzi i ile masz lat?
28 lat skończone, dlatego trochę już świruje, to ma byc pierwszy Dzidziuś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj
I sie rozgosc. Starasz sie o 1 dzidzi i ile masz lat?
Może też spróbujeWitaminke łykam bo mi duphaston i luteina nie pomogły. A wyczytałam ze witamina B6 leczy niedomoge lutealna. Wiec stwierdziłam ze spróbuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To zycze by szybko Ci sie udalo28 lat skończone, dlatego trochę już świruje, to ma byc pierwszy Dzidziuś
Kochana ja miałam to samo.Zależy mi na tej ciąży ze względu na mojego syna no ale sama se dziecka nie zrobie, mierzyłam temp kilka miesięcy i wiem że płodne zaczynały się najwcześniej od 14 dc i od 14 dc mielismy sie kochac codziennie a moj geniusz a czego nie od dzis ??? No i tak codziennie bylo od 11 dc do wczoraj bo wczoraj mój mąż poszedl spac (no wiem pewnie bedziecie sie smiac) ale no ze zmeczenia poszedl
wczoraj juz 18 dc i owu blisko, dziś mam zamiar mu
powiedziec, ze jak nie zajde w ciaze na reszcie
macierzynskiego i zaleglym
urlopie to on sie zwolni i bedzie
siedzial z malym a ja wroce do
pracy. Zeby isc na wychowawczy mnie nie stac, niania i zlobek kosztuje zreszta
Ani niani nie chce ani zlobka dla mojego dziecka, z rodziny nie ma mozliwosci zeby mi ktos pomogl i sie zająl, a tu dom wprawdzie tylko dół zrobiony ale kredytu nie mamy ale mamy dlug u moich rodzicow juz nie duzo ale wiadomo chce oddac i zyc normalnie. Takze ta ciaza byla by najlepszym rozwiazaniem, mam stabilne zatrudnienie takze spoko a latka tez lecą a mamy tylko jedno ehhskomplikowane to wszystko
Hehe :* cieszę się że mimo wszystko tak do tego podchodzisz :*Ja do domu wrocilam. I wiecie co? Już się nie mogę doczekać staranek. Jakaś taka moc się we mnie pojawiła. Aniolek nad nami czuwa i tym razem się uda!
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Nie mam wyjscia. Mam w domu Laurę i chocby dla niej nie moge sie załamać. Na szczęście jedzie z M na zajęcia do psychologa to bede mogla chwile poplakac. Nie chcę zeby mnie w zlym stanie widziala. A patrzcie co Mi M kupil na pocieszenie. Stara aie chłopina jak może. Kochany jest.Hehe :* cieszę się że mimo wszystko tak do tego podchodzisz :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom