reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja tak wogole się muszę pochwalić :D
Mój D sam zdolności kredytowej nie ma, ale teściowa dzwoniła do swojej siostrzenicy która jest kierowniczka w jednym banku i ma liczyć czy mój D jakby brał kredyt z rodzicami to czy dostaną kredyt na mieszkanie, jeśli tak to końcem przyszłego roku pewnie będziemy na swoim :) małym ale swoim, a jak wyjdzie potem z tym domem od moich rodziców to się to mieszkanie wynajmie żeby kredyt się spłacał :)
Coraz bardziej przekonuje się że moja teściowa to anioł...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do domu wrocilam. I wiecie co? Już się nie mogę doczekać staranek. Jakaś taka moc się we mnie pojawiła. Aniolek nad nami czuwa i tym razem się uda!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Zależy mi na tej ciąży ze względu na mojego syna no ale sama se dziecka nie zrobie, mierzyłam temp kilka miesięcy i wiem że płodne zaczynały się najwcześniej od 14 dc i od 14 dc mielismy sie kochac codziennie a moj geniusz a czego nie od dzis ??? No i tak codziennie bylo od 11 dc do wczoraj bo wczoraj mój mąż poszedl spac (no wiem pewnie bedziecie sie smiac) ale no ze zmeczenia poszedl

wczoraj juz 18 dc i owu blisko, dziś mam zamiar mu
powiedziec, ze jak nie zajde w ciaze na reszcie
macierzynskiego i zaleglym
urlopie to on sie zwolni i bedzie
siedzial z malym a ja wroce do

pracy. Zeby isc na wychowawczy mnie nie stac, niania i zlobek kosztuje zreszta
Ani niani nie chce ani zlobka dla mojego dziecka, z rodziny nie ma mozliwosci zeby mi ktos pomogl i sie zająl, a tu dom wprawdzie tylko dół zrobiony ale kredytu nie mamy ale mamy dlug u moich rodzicow juz nie duzo ale wiadomo chce oddac i zyc normalnie. Takze ta ciaza byla by najlepszym rozwiazaniem, mam stabilne zatrudnienie takze spoko a latka tez lecą a mamy tylko jedno ehhskomplikowane to wszystko
Kochana ja miałam to samo.
1. Dni płodne a on zmęczony idzie spać, rano woli. yhm spoko a rano zdarza się tak że młody wcześnie wstaje i co ?? I ja wkurwiona chodzę.. nie na dziecko, a na starego.
2. Dziecko chciałam już rok temu... Bo starania chwilę trwają, bo wtedy nie miałam działalności, wiedziałam że z miesiąca na miesiąc klientek przybywa i coraz ciężej jest to zostawić bo klientki bez paznokci nie będą czekać kilka miesięcy tylko pójdą do kogoś innego. Nie docierało to do Niego że to ja rezygnuje z kariery zawodowej, to ja będę siedziała w domu z dzieckiem, a on dalej jak chodził do pracy tak by chodził i wogole... No ale...
Faceci wiedzą lepiej.
Fajnie że chciał póki może jak najwięcej poświęcić się mojemu synowi, a potem myśleć o kolejnym. Fajnie że czuje się głową rodziny i wtedy nie będzie odpowiedzialny za dwie, a trzy osoby.
Ale niestety nie patrzą na naszą sytuację, że mimo wszystko to my się wyrzekamy wielu rzeczy na rzecz dziecka właśnie.

Hehe :* cieszę się że mimo wszystko tak do tego podchodzisz :*

Nie mam wyjscia. Mam w domu Laurę i chocby dla niej nie moge sie załamać. Na szczęście jedzie z M na zajęcia do psychologa to bede mogla chwile poplakac. Nie chcę zeby mnie w zlym stanie widziala. A patrzcie co Mi M kupil na pocieszenie. Stara aie chłopina jak może. Kochany jest.
1513001022-5454beaddfd8a90c-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Tak faceci wiedzą wszystko najlepiej.... a przeciez takie staranka to przyjemnosc jest haha więc nie wiem w czym problem

No ale opisalam sytuacje i mi lepiej

Do góry