reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja tak wogole się muszę pochwalić :D
Mój D sam zdolności kredytowej nie ma, ale teściowa dzwoniła do swojej siostrzenicy która jest kierowniczka w jednym banku i ma liczyć czy mój D jakby brał kredyt z rodzicami to czy dostaną kredyt na mieszkanie, jeśli tak to końcem przyszłego roku pewnie będziemy na swoim :) małym ale swoim, a jak wyjdzie potem z tym domem od moich rodziców to się to mieszkanie wynajmie żeby kredyt się spłacał :)
Coraz bardziej przekonuje się że moja teściowa to anioł...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja do domu wrocilam. I wiecie co? Już się nie mogę doczekać staranek. Jakaś taka moc się we mnie pojawiła. Aniolek nad nami czuwa i tym razem się uda!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Zależy mi na tej ciąży ze względu na mojego syna no ale sama se dziecka nie zrobie, mierzyłam temp kilka miesięcy i wiem że płodne zaczynały się najwcześniej od 14 dc i od 14 dc mielismy sie kochac codziennie a moj geniusz a czego nie od dzis ??? No i tak codziennie bylo od 11 dc do wczoraj bo wczoraj mój mąż poszedl spac (no wiem pewnie bedziecie sie smiac) ale no ze zmeczenia poszedl

wczoraj juz 18 dc i owu blisko, dziś mam zamiar mu
powiedziec, ze jak nie zajde w ciaze na reszcie
macierzynskiego i zaleglym
urlopie to on sie zwolni i bedzie
siedzial z malym a ja wroce do

pracy. Zeby isc na wychowawczy mnie nie stac, niania i zlobek kosztuje zreszta
Ani niani nie chce ani zlobka dla mojego dziecka, z rodziny nie ma mozliwosci zeby mi ktos pomogl i sie zająl, a tu dom wprawdzie tylko dół zrobiony ale kredytu nie mamy ale mamy dlug u moich rodzicow juz nie duzo ale wiadomo chce oddac i zyc normalnie. Takze ta ciaza byla by najlepszym rozwiazaniem, mam stabilne zatrudnienie takze spoko a latka tez lecą a mamy tylko jedno ehhskomplikowane to wszystko
Kochana ja miałam to samo.
1. Dni płodne a on zmęczony idzie spać, rano woli. yhm spoko a rano zdarza się tak że młody wcześnie wstaje i co ?? I ja wkurwiona chodzę.. nie na dziecko, a na starego.
2. Dziecko chciałam już rok temu... Bo starania chwilę trwają, bo wtedy nie miałam działalności, wiedziałam że z miesiąca na miesiąc klientek przybywa i coraz ciężej jest to zostawić bo klientki bez paznokci nie będą czekać kilka miesięcy tylko pójdą do kogoś innego. Nie docierało to do Niego że to ja rezygnuje z kariery zawodowej, to ja będę siedziała w domu z dzieckiem, a on dalej jak chodził do pracy tak by chodził i wogole... No ale...
Faceci wiedzą lepiej.
Fajnie że chciał póki może jak najwięcej poświęcić się mojemu synowi, a potem myśleć o kolejnym. Fajnie że czuje się głową rodziny i wtedy nie będzie odpowiedzialny za dwie, a trzy osoby.
Ale niestety nie patrzą na naszą sytuację, że mimo wszystko to my się wyrzekamy wielu rzeczy na rzecz dziecka właśnie.

Hehe :* cieszę się że mimo wszystko tak do tego podchodzisz :*

Nie mam wyjscia. Mam w domu Laurę i chocby dla niej nie moge sie załamać. Na szczęście jedzie z M na zajęcia do psychologa to bede mogla chwile poplakac. Nie chcę zeby mnie w zlym stanie widziala. A patrzcie co Mi M kupil na pocieszenie. Stara aie chłopina jak może. Kochany jest.
1513001022-5454beaddfd8a90c-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Tak faceci wiedzą wszystko najlepiej.... a przeciez takie staranka to przyjemnosc jest haha więc nie wiem w czym problem

No ale opisalam sytuacje i mi lepiej

Do góry